2009-12-19

Om Gud finns

...straffar han säkert mig.

1. Fick inte ett drömjobb för att jag har ett annat (dröm)jobb då och då. Vanligt i branschen. Som frilansare kan livet vara knepigt.

2. Kvarskattebeskedet. Varför varför varför har man ett företag? Jag gillar inte ens att köpa dyra tekniska prylar. "Synliggör skatterna!" brukar marknadsliberaler säga. Jag säger tvärtom. Det är hälsofarligt. Slipper man se är det helt ok. Nästa gång jag hör en störig människa säga "synliggör" börjar jag skrika.

3. P g a Saab publiceras i dag inte en kolumn jag skrivit. Lagom kul. Speciellt när man missade ett seminarium för att skriva den.

4. Kylan är hemsk. Jag skiter i om snön är vacker. Befinner mig i totalt "utanförskap" när alla hurrar över att det snöar, handlar julklappar och "julstressas".

5. Vädret gör att jag tränar ungefär lika mycket som Bert Karlsson.

Listan kan göras lång.

6 kommentarer:

Johan K sa...

Tränar ungefär lika mycket som Bertan? Nåväl, då lyfter du väl ändå på ett eller att konvolut, tar dig en tårtbit och bira emellanåt?

Angående snön så är den förvisso vacker men vet vad som döljer sig down under it? Lite som att frilansa om du greppar, provisionsbaserad ersättning and so on.

Jocke sa...

Depeche Mode kommer snart och värmer upp...

sakine sa...

Jaaaaaaaaaaa! Ska bli så kul med D M. Bästa julklappen.

:)

Anonym sa...

Är det sant? Jag ska också gå på dem i Globen! Hurra :-)

sakine sa...

Maria, hurra! Vi lär ses redan i nästa vecka :)

Anonym sa...

JIPPIE!!!!! Fan vad kul vi ska ha :-)