2009-09-21

Anslagstavla i Flemingsberg


Klicka på bilden så blir den större. Mr "Advocate-tolk" verkar ha många bollar i luften.

Uppdatering: Mer hos Jonathan. Man borde kanske ringa för, eh, kvinnoanpassad tarot...
Och fler affischer på denna blogg, hahahaha! "CockCola" låter fint.

12 kommentarer:

Liz sa...

"Cock Cola - colan som inte bara är imperialistisk utan även kvinnoförtryckande! Bojkotta dom dubbelt upp" :p

sakine sa...

Hahahaha! Äldre (än typ 40-50) uttalar det faktiskt så på turkiska. Vad jag vet. Han har ett turkiskt namn.

Den stora frågan är hur tusan han hinner tapetsera varenda förort, klura ut sina fantastiska politiska analyser OCH leka spågumma...

Liz sa...

Vissa människor verkar onekligen ha så SJUKT mycket fritid att man undrar om deras dygn har 48 timmar... Varför den här liraren inte utnyttjar den till att lära sig ordentlig svenska är ju en bra fråga dock ;)

Gillar du knasiga lappar måste du förresten skaffa den här boken:
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185865079

sakine sa...

Liz, vi skyller förstås på SFI!

Den där boken har jag bläddrat i, skojig.

Jag fotade en lapp vid pendelstationen häromdagen, någon hade skrivit "DU SOM STAL MIN CYKEL GE TILLBAKS DEN".

Liz sa...

Jag tror han betraktar SFI som sionisekt, instiftad av Mona Skurklin för att hjärntvätta sanningssägare som han och följdaktligen skolkade därifrån ;)

Hahaha! Det är härligt med optimism... I min tvättstuga (var annars) skrev folk arga kommentarer till varann ang en bortsprungen sopskyffel. Det roligaste var dock att lappen dom använde var en broschyr titulerad "Sveriges Riksdag på lättläst svenska". Vet inte riktigt hur man ska tolka det...

Anonym sa...

Hahahahaha.. hittills läste jag denna annons som reklam för avokado. Jag märkte inte att det var något annat. Tack vara Sakine jag lärde mig något nytt ord:-) ”advocate-tolk”... Det hängde överallt i livsmedels affärer även i Järva..
Gul

Anonym sa...

Hejj eftersom du är journalist och jag såg att du hade skrivit om Turkiet förut, så undrar jag om du vet mycket om Turkiet och deras åsikter? Jag gör nämligen ett arbete om dem.
// Rebecka

sakine sa...

Rebecca, jag är ingen expert på den turkiska opinionen generellt sett - kan du precisera dig?
Lycka till med arbetet!

Liz, he he he...

Gul, :-)

Anonym sa...

Killen kanske skulle gilla Mecca Cola mer? Smakar som Coca Cola och marknadsför sig som "The taste of freedom".

/Byggaren

Anonym sa...

Starkt jobbat Sakine!

Du lägger upp personuppgifter om en människa som helt säkert har diagnosen schizofreni och för tillfället inte är inlagd på psyket och mår mycket dåligt. Att informera allmänheten om sina paranoida idéer är ett typiskt drag hos den schizofrene.

Är det den starle människans förakt för den svage? Eller vill du kanske jämföra oss antisionister med psykiskt sjuka individer? Eller troligast, är det så att du är så insiktslös att du inte fattar att det finns människor i samhället som inte är så lyckade som du själv?

Läkare

sakine sa...

Byggaren, vem vet..

"Läkare", jag la upp bilder på affischerna. Några hemliga personuppgifter är jag inte intresserad av att sprida. Jag tycker det är intressant med konspirationsteorier! (OCH finner det underhållande med språkliga fel, en skada från uppväxten...).

Lite väl långsökt att känna sig kränkt som antisionist.

Anonym sa...

Nej några "hemliga personuppgifter" sprider du ju inte. Men du lägger upp namnet på en människa som åtminstone jag tror lider av schizofreni och vars släkt och vänner säker tar skada av det (och säkert han själv också under de perioder han inte är drabbad av sjukdomsskov). Inte olagligt men omoraliskt.

I detta fallet är det faktiskt omtanke om de svaga i samhället som göra att jag reagerar och inte faktumet att jag ogillar judiska nationalister och deras tillskyndare.

/Läkare