2009-08-20

Niklas Ekdal har några poänger

"Boströms och Gahrtons fantasier avslöjar deras egen agenda".

Jag tycker i och för sig att Reinfeldt kunde vara ännu tydligare, eller snabbare rättare sagt, i Rondelltjattret. Men bortsett från det. Det här stämmer alltför väl: "Konspirationsteorier är ett av Mellanösterns absolut värsta problem."

Uppdatering: Jävligt intressant, apropå inkonsekventa "yttrandefrihetskämpar": här.

3 kommentarer:

Hincha sa...

Sakine_>"Jävligt intressant, apropå inkonsekventa "yttrandefrihetskämpar"

I en deklaration från den 23 oktober 2007 uttalade EU sin oro över yttrandefrihetens ställning i Iran. EU menar att Iran inte respekterar medborgarnas rätt till yttrandefrihet och fördömer att tidningar stängts ner.....men efter att tagit del av uppgifterna om vad den Israeliske utrikesministern sagt undrar jag också var EU:s och övriga press och yttrandefrihetens kämpar hörs nu nånstans.....eller är man bara måna om iranier?...Hmm, märkligt.

Avigdor Lieberman har enligt artikeln i Jerusalem Post sagt bl.a. följande (Översättning Aftonbladet)

• Att Sveriges utrikesdepartement inte tar avstånd från Aftonbladets publicering är en skam som påminner om Sveriges hållning under andra världskriget när man inte heller ingrep.

• Att man tagit bort ambassadör Elisabet Borsiin Bonniers uttalande som fördömde Aftonbladets publicering från ambassadens hemsida tycker man är ytterligare en bestickande omständighet.

• Den israeliska regeringen överväger nu att inte bevilja Aftonbladet pressackreditering för att rapportera från landet.

• Det faktum att utrikesdepartementet inte fördömt Aftonbladets publicering kommer att störa de diplomatiska förbindelserna mellan Sverige och Israel.

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1249418658365&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

David Munck sa...

Han som skrev organstöld-artikeln i Aftonbladet heter Donald Boström, inte Bodström! Hade du fortfarande posten om övervakningskameror i huvudet? :-)

sakine sa...

David, ops! :)

Vem vet..