2009-05-01

Första maj i Göteborg

5 kommentarer:

Hellström sa...

Ja jävlar, nu kanske man får se sig om över axeln när man går hemåt på kvällarna... :P

Johan K sa...

Ja, götet uppbringar alltid något gammelnytt. Var det lugnt generellt sett?

Tyckte det var något kul med Toblerone regnet över Mona S i Malmö.

Ulf Larsson (FP) sa...

I Västerås pratade Tomas Bodström med sina kamrater om att alliansen bara har otur. Men varför ha en företrädare som bara har otur? Sedan jämförde han alliansregeringen med Seinfeld - tre män som gör allting fel och en hysterisk kvinna. Lite fyndigt men hade verkat proffsigare om han inte kallade sitcom-serien Seinfelds (i plural). Sen lyckades hr fd justitieministern börja prata om den "socialdemokratiska polisen" vilket ju var en lustig freudiansk grej.

Socialisterna (div grupper vänster om v) lyckades förutom att samla sten också skrika "häng direktörerna i fallskärmssnörena" och "Socialisera Volvo, Saab med mera". Inget nytt under solen där. Stenarna var nog gåvor till oväntade gäster tror jag...

roberth sa...

Vilka muppar dessa vänsterkretiner är. Eller vi kanske ska gå tillbaka till byteshandel? Får jag en morakniv för mina skor?

Anders sa...

Historiska erfarenheter visar tyvärr att såna här alltid menar vad dom säger. De är inga muppar! Det som står på banderollen är precis vad som kommer att hända om de får makt.