2008-01-16

Artister för haverister

Underhållande.

Besattheten över invandrare som inte passar in i vänstermallen hos Pelaseyed och hans likar har jag tidigare skrivit om här. Mer om Ung Vänsters något suspekta antirasim här.

I övrigt har jag även skrivit om nazisters angrepp på UV-Farsta här.

8 kommentarer:

Wille sa...

Besattheten över invandrare som inte passar in i vänstermallen hos Pelaseyed och hans likar har jag tidigare skrivit om här.
Pelaseyed har ju använt uttrycket "husneger" minst ett par gånger. Något suspekt "antirasism" i allra högsta grad..

Anonym sa...

Att bli påhoppad av dom där tomtarna är väl snarast en ära.

Björn Söder skriver om att "Artister mot nazister" belönade en av dom som var med när han attackerades i Eslöv förra året, Fredrik Jönsson:

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/soder/2008/01/15/valdskommunist_belonas_med_pris_for_sitt

Givetvis finansieras denna organisation delvis med skattemedel - man fick 5 miljoner 2001.

Anonym sa...

Fredrik Jönsson?

CP:et eller hur?

Tja, man kan väl kanske förstå varför han inte gillar oss patrioter förstås. Undrar vad han skall använda pengarna till? Ny permobil kanske.

sakine sa...

Wille, jo de är så förblindade av "klasskampen" att de inte ser hur lika de är extremhögern.

Grue, jodå det är en ära. "Artister mot nazister" är väl ungefär som namnet låter. Minns att de belönade Byggnads mitt under Vaxholmsmålet. Osmidiga clowner, är känslan jag får.

Ps. Det var tragiskt det som hände UV på den där konserten, våldet mot sd:are likaså. Ds.

Johan Hedin sa...

Så, dealen verkar alltså vara att om man blir påhoppad av nazister så får man pengar av denna organisation.
Inte fel - men borde det inte i så fall gälla alla former av extremistvåld?
Kanske borde man starta en egen motsvarande verksamhet som ger stöd åt de som utsatts för våld och skadegörelse från vänster-extremt håll?
Synd bara att liberaler aldrig har samma finansiella muskler som vänstern i dessa fall.

PS. Konstigt att se The Ark i samlingen artister. De brukar vara vettiga nog att säga nej till ensidiga dumheter.

Olaus Petri sa...

Enda anledningen till att "extremvänstern" är lik "extremhögern" är att den sistnämnda också är extremvänster.

Svårare än så är det inte att förklara likheterna.

Det är djupt beklagligt att nationalsocialism och fascism blivit utlokaliserade till högerkanten när de i själva verket ideologiskt, och inte minst historiskt, är tryggt förankrade långt ut i det vänstra idéträsket.

Antikapitalism, antiliberalism och förkärlek till statlig fördelningspolitik är knappast höger men väl kärnan i fascismen och natinalsocialismen. Det borerliga samhället var den "stora satan", särskilt hos Mussolini.

Att "vänsterns" dåliga samvete lyckats med konststycket att göra en tvättäkta vänsterideologi till en högerideologi, är i och för sig imponerande men ack så olyckligt då dagens revolutionsbrats, av just den anledningen, inte förmår känna när deras politiska kampretorik börjar lukta fascism och nazism.

De har ju fått lära sig att sådan "stank" emanerar ur "extremhöger" och därför inte är något som har koppling till deras eget tankesystem (och inte minst utopiska visioner).

Så sluta göra nassar och fascister tjänsten att utse dem till extremhöger. Kalla dem för vad de är så kanske vi äntligen kan få upp ögonen för vad soclialismens slagord och tydliga fiender kan leda fram till. Och vem vet, kanske kan vi då också skapa motvärn som hidrar deras fula trynen att visa sig?

Anonym sa...

Olaus P:

Såväl liberaler som marxister är internationalister/globalister, ofta benämnda liberalmarxister av oss rasmedvetna. Björklund och Ohly är av samma skrot och korn. Det enda som skiljer dem åt är nivån på skatter och lite fackligt tugg. Vänstern vill "fördela" storföretagsvinsterna mer "rättvist" enligt sitt synsätt, dvs åt främst inhemska missfoster, bergsturkar och negrer på andra sidan jorden. Men de vill knappast ha en företagsmarknad som sätter Svenska arbetare eller tjänstemän i första rummet, en marknad där såväl människor, natur som samhälle mår optimalt.

Båda röda och blåa råttor är sionsisternas lakejer, dvs lika skadliga för oss arier.

Olaus Petri sa...

Du glömde alla 100-tals miljarder de ger till böglobbyn varje år.