2006-07-19

Gårdagen & Lördags


Ovan ser ni Redaktörn, always in action, nafsa på Mirjams fot. Aaron med pimpkavaj och Isobel (det är hennes riktiga hår). Ovan dem har vi Saga, Krohnman, Jonna (vad inni....?? hångelbilden på bloggen? nåja...den var inte så tydlig), Jenny (dog lover) och Jakob (tack för lånet av hatt & arm!). Fotot längst upp är tre galna italienare som jag, kompisen Evin och hennes kompis träffade på. Vi träffade någon italiensk mästade i kanot eller vad det var, också. Evins kompis är sjukt bra på att dansa, kan italienska och har varit bikinimodell. Vi ska ut i kväll. En annan f.d modell som ska med är Theodor Koistinen från Liberala Studenter. Kan bli riktigt trevligt. Senast jag var med en massa modellpolare var i Spanien -00. Vi blev inkastade överallt, hamnade på barbord, i burar och Gvetvad. Helsjuk resa med fyra fnittriga tjugoåriga tjejer.

"Ta på er något finare i morgon tjejer!", var det sista Evins polare sa till oss när vi sa adjö i går. Evin är rädd att hon (kompisen) ska ha på sig en "tigerklänning" som haft på en kurdisk fest en gång.

Bara att börja leta i garderoben....

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jag anser att kameror borde förbjudas efter en viss promillehalt. Jag är nog lite för det här med förbudssamhälle på vissa områden, framför allt spärrar på vissa nummer efter ett visst mått av alkoholintag och samma sak gäller kameror.

Eftersom det inte kommer hända kommer jag ge igen rätt hårt mot allt och alla inom kort. Eller något.

//Redaktörn

Anonym sa...

Hahahahaha! Ditt as, kunde du inte hålla dig! Du får INTE lägga ut bilderna på mig och dig .. Du vet när vi .. *ehum*.

by the way, jag ska ta på mig leopardklänning också .. ; ))))

sakine sa...

Evin, vänta du bara! Har tänkt fota oss mycket ikväll.

Ville skona dig och (vad hette hon nu igen?) just i dag.

Redaktörn, hoppas du inte gnäller över den vackra hångelbilden. Då jävlar...

----------

Samt en liten miniupplysning: min mobil fungerar återigen.

Alla dansglada får höra av sig om de vill hänga med. Vi ska ses kl 21.00 på Östermalm.

Anonym sa...

Alltid kul att bli portätterad som mobboffer (notera avståndet mellan mig och övriga fyllon). Hoppas du klarade dig ända vägen hem fastän du blev så trött, "Nån måste ha algt nått i min cigg!!!!". Tack för en trevlig kväll. Psychooooos!

Jakob

sakine sa...

Jakob, hehe...nu när du nämner det, vad mobbat du sitter.

Jag klarade mig konstigt nog hem, hela vägen. Har rivsår på hakan dock. Och jag lärde mig en läxa: aldrig röka något som kommer från pojkar som SER snälla ut.

Mobboffer ger alltid igen?

Anonym sa...

Vi är lika hala som maffian. Lyssnar snällt, ler insmickrande.... Sen får ni smaka kall hämnd på det mest subtila och osportsliga sätt. Rivsåren var lite speciellt dock... Inte mitt verk. hade det varit jag hade rivsåret lämnats långt in i själens innersta rum, närmare hjärtat.

Jakob

sakine sa...

Uuuuh....

Lägg av. Nu blir jag smått rädd.

Man ska _aldrig_ lita på Krohnmans vänner.

Anonym sa...

Ingen fara. Hoten upphör när jag framställs som cool och rolig och inte som fulast i klassen. Inte ens Burberrymössan hjälper ju på den här bilden..

Jakob

sakine sa...

Okej, lovar att ta snyggare kort framöver om chansen kommer: så sitter du i mitten och alla andra ber mot dig som om du vore Mecka.

Deal. Bara jag inte får ännu en "picknick" förstörd.

Saga Rosén sa...

Saki, härmed så leker jag staten och förbjuder dig att fota i framtiden. Fyyy! Must kill now.

sakine sa...

Saga, du är ju supersöt. Fjolla inte.

Häng med ut i kväll i stället. Verkar bli ett gäng.

Anonym sa...

Håll hård koll på din drink.....

J

Saga Rosén sa...

Jaaa. Jag vill med ut. Men Posten har ju reclaimat mitt leg. Vad göra?! Tips mottages hjärtligen.

sakine sa...

Hmmm...någon kanske kan låna ut en sån där väska för hundar?

Eller så klär du ut dig till muslimsk burqakvinna och skriker "diskriminering!!!" om de inte tror att det är du på leget?

Saga Rosén sa...

Nja, jag är emot burqor, så det går emot min religionshatgrej;). Men vi ses så får vi se hur d går.

Anonym sa...

Saki: jag menade fullständigt allmänt, sådär postfascistiskt/batongliberalt och inte på något vis med hänvisning till en specifik bild. Jag tittade igenom mina egna bilder och insåg att jag hånglar på varannan bild, inte bra alls. Eller ja beror på hur man ser det.

Dessutom ska man sätta spärr på min käft, alternativt förbjuda folk att debattera med mig, på fyllan. Jag sårar tydligen folk utan att jag själv orkar tänka på det just då. OCH sedan söks jag upp när jag är i samma tillstånd nästa gång och så är det en ond ond cirkel. Jag ska bli nykter på heltid, nu eller sedan, långt senare tror jag.

Ska ta en öl med lehmann och aaron på folkungagatan och sedan får jag se. Hittar inte mina kreditkort och det är illa men de ligger nog i de jeansen jag hade på mig igår, det vill säga hemma som vanligt - suck.

PLUS att min mobils ringa-upp-knapp inte funkar hahaha. mycket härliga grejer för tillfället...

kramishichshsihcihshhhsssscccch
Redaktörn

Anonym sa...

Släktet fotfetischister välkomnar ett nyligen publicerat foto på denna blogg.

MS