2005-09-25

Ohly, svikare X 2

...så fort jag fick nys om att Ohly överväger att sluta att kalla sig kommunist, bombade jag över ett mail. lars.ohly@riksdagen.se. Och han måste ha fått mailet, för jag har tidigare mailat på den adressen och då har han svarat snabbt. Men inte nu, inte. Det jag skrev var att han inte borde sluta att kalla sig K. Man ska stå för vad man står för. Om han och hans anhängare tror att det kommunistiska paradiet väntar, fine. Men man ska alltid vara ärlig, Ohly. Precis som du var när Janne pressade eller när Persson uppmanade dig att SLUTA KALLA DIG K. Att byta åsikt vind för våg är så (s) eller möjligen Fp:s ledning.

Inte nog med att du har dissat mitt mail (och det lutar nu åt en argsint text) så har du som Sveriges enda ideologiska politiker gett upp totalt. Nu är ni ett litet blekt rött (så där som när man spär ut blod med hiskligt mycket vatten) hörn i Rörelsen. Sänd Zäta en tanke, fan.

1 kommentar:

sakine sa...

*moahahahaha* Skön ledare i DN i dag. Karikatyren på Ohly, missa ej!

Själv har jag stört mig på deras affischkampanj i Sthlm. "Ta från dom rika" + "Leve Robin Hood". Krönika om den paradoxen imorgon.