2005-09-28

Under Cover...och jag?!

SMILE!Tv3 är bra på att söka upp brudar med rätt inställning till rätt hårnyans och rätt stringmode.

Fick ett intressant mail. Någon från tv3 som gillar mina texter vill prata om eventuell medverkan i ett nytt program. Jag spelar ju svår i vanlig ordning och väntar lite med att höra av mig. Nyfiken som jag är kan jag däremot inte låta bli att ta en snabbtitt på deras hemsida. "Under Cover". Vad kan det vara för program...inte kan det vara i stil med Top model (tidningen avslöjar ju utseende) eller ngt åt det hållet. Om de gillar mina åsikter är det kanske i en cool tyckarpanel? Plötsligt blev jag nostalgisk och tankarna vandrade till gummibjörnarna (som gick på danska i slutet av 80-talet när kabel-teve kom). Åh, tv3 var inte en så sugig kanal en gång i tiden. Det kanske finns hopp! Yes! Det här är säkert skitbra och snart ska jag få vräka ur mig åsikter som hörs ändå bort till jobbiga norrlänningar.

Well, back to reality.

Klick, klick. OJ! Framme.

Vaaaah? Är det här programmet?! Det här var ju så pass mycket värre än jag väntat mig så att det nästan blir jävligt roligt. Kolla in:

Under Cover
Följ med Victoria Silvstedt på jobbet
I höst startar en ny spännande och medryckande talkshow på TV 3. Under cover kommer att gå under ytan på olika fenomen i vårt samhälle och avslöja saker du annars inte har möjlighet att se.
Charlotta Flinkenberg, chefredaktör på Vecko Revyn, gör här debut som programledare.

Bimbo
Är du märkt för livet om du en gång fått bimbostämpeln eller kan man tvätta bort den?
Vad utmärker en bimbo och vad är det som gör att folk tar sig friheten att kasta ur sig vilka glåpord som helst.
Charlotta testar bland annat att leva riksbimbon Linda Rosing liv för en kväll och så följer hon med Victoria Silvstedt på jobbet.

Undercover har dessutom med dold kamera tagit sin in bakom kulisserna på Slitz sommarturné där unga tjejer köar för att få vika ut sig.

Premiär 3/10
Måndagar kl 22.00

http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=18&Itemid=112


Hur faen detta går ihop med MIG är en olöst gåta. "Undercover följer med lilla Sakine till Botkyrka kommunalhus en arbetsdag och smygläser hennes hotta dokument till tekniska nämnden"..? Eller ska jag få kommentera bimbo-listan 2005? Jag om någon tycker att det såååå patetiskt att folk (ofta sysslolösa människor utan egna liv) ens kommenterar Linda Rosing, Victoria eller Natacha. Låt dem vara! Eller erkänn att din besatthet beror på att du vill ha ett substitut till ett pinsamt torrt liv. Synd är det inte om dem - synd är det om dig själv.

Imorgon ska jag ringa och kolla vad det är frågan om.

4 kommentarer:

sakine sa...

*suck*

eller vänta nu...det skulle faktiskt inte vara så fel.

Hitler är ju given, likaså hennes tyska högerarm från Tullinge.
Sen har vi Bossen Stela Stelis. Blanda ihop allt detta med en 30-åring kommunist och några mysko lokalvårdare och sliskiga tjänstemän med för blanka slipsar ska du se. Och en äkta KD-biskop i fullmäktige. Jag ska försöka att sälja in idén ;-)

sakine sa...

Schyyy! Någon kan höra. Och om de mot min förmodan inte vet vad jag tycker kan det ju såra ett och annat hjärta (om de har. vilket de inte har. och då kvittar det visst).

Hm. Undrar om jag ska ringa eller maila tv3. Börjar med ett litet mail. Håll tumsen!

sakine sa...

Äntligen plingade det till i telefonen. Snackat med dem och hört mig för nu.

-Vet du något om programmet?

-Eh, jo. Jag tittade ju igenom det ni skrivit på hemsidan om det. Linda Rosing och Silverstedt...? Euh. Vet inte riktigt hur jag passar in?

-Hahaha! Nu vet jag inte vad du har för brösstorlek i för sig. Men nä, vi hade faktiskt tänk oss ett annat program.

*puh*

Det jag ska vara med på ska tydligen handla om mångkultur i Sverige och lite sådant. Jag ska klura ut något riktigt sjukt att säga. Ös gärna ner tips!! :P

Så allt som allt: Inte värsta grejen, men alltid najs att ta lite space.

Anonym sa...

Tjena bruden, när ska du vara med då? så man kan kolla lixom.. hehe

Se till o grilla gringo nu oxå mohaha