2005-09-04

Gardinhängarfettot


Första delen av Agenda är avklarad. Partiledardebatt. Blubb-blubb. Borgerligheten saklig, de starkaste debattörerna är givetvis Reinfeldt, Maud och även Lejonborg när han får in smarta pikar. Hägglund sansad, nästan för sansad. För FETTOT var allt annat än saklig. Kommunisten till ärthjärna och Maria (ovanligt gaggig, annars är hon en av mina favoritpolitiker rent retoriskt) var inte särskilt mycket bättre. Ohly babblar om Reinfeldt lön. Men herre gud, han jobbar ju som POLITIKER, just den typen SOCIALISTER älskar att göda! Och vad tjänar du själv? Mer än du skulle ha gjort om du inte hade levt i ett land där idioti och offerskap premieras.

Well. Allt det här var väl väntat. Men en sak gjorde mig spyfärdig, rent ut sagt. Och det är när Persson går omkring, vänder ryggen till, flinar och gungar sin feta mage på bordet - när just Maud Olofsson pratar. Så otroligt respektlöst.

Jag undrar Maria Wetterstrand, hur mysigt det är att jobba ihop med ett så gubbsjukt kräk som inte kan hålla inne med sina härskartekniker ens när han har hela svenska folket tittandes på sig? Fy helvete. Mina tankar går till fettots fru, hoppas att hon inte står ut mer än nödvändigt. Roffa åt dig godset, spriten och kicka ut honom!

Nä, snart börjar nästa del. Ska glo vidare.

4 kommentarer:

sakine sa...

Oh men shit. Det här ser bra ut.

Glömde även - i all ilska mot Persson- att påpeka hur taskig stil Ohly har. Han var förjävligt rabiat f.ö. Något han kanske skulle tjäna på att tona ner.

Anonym sa...

Det var just det jag tänkte när jag såg herr persson ta sig en runda i lokalen just då olofsson gnatande om hur vänster kartellen hade tänkte och skapa nya jobb. hur i all sin dar kan en så "ståtlig" dam som mrs. steen stå ut med en sån "knäsjuk" gubbe som farbror göran? nä, du persson, ta och lägg av med den urgammla härskartekniken va, I´m already sick and tired of it!!

sakine sa...

tjoh Eylem, kul att du tittat in! :o) Ja, Anitra får söka nytt. Lejonborg är ju ledig (formellt iaf). Och Fredrik R. K: Reinfeldt är som sagt bara söt. Fonzie är sötsnygg. En viktig skillnad. Men, men. Vad är det man säger? Att kärleken är blind. Lätt att digga framgångsrika gulslipsar med voveögon. Men vänta bara när glasen mattas av. Då återstår Sveriges snyggaste politiker Wijkman. I grått och torrt.

Anonym sa...

Upptäckte din bloggsida av en slump...trevlig underhållning måste jag säga..man kanske skulle skapa ett eget=) ska försöka titta in då& då och eventuellt lämna en och annan kommentar.ha d gott!!