2005-09-13

Fi-lebbos, rör inte min tunnel!

Här fostras feminister.
Där bakom någonstans bor jag. Grantorp. Grantorp livs är i hörnet på bilden Ni ser. Går man längre fram på bilden kommer man till en tunnel och till tågsstationen.

Flemingsberg är uppdelat i Akademikerhalvan och Grantorpshalvan. Akademikerhalvan i sin tur kan delas upp i KI, naturvetenskap och annan vetenskap å ena sidan, och genusflumm och liknande å den andra.

Nu till mitt problem. Feministflummarna har GÅTT ÖVER på MIN sida. Och klottrat ASFULT i MIN tunnel. "QUEEERTEORI" "KVINNOKAMP" i fet lila stil. Alltså, det hade kunnat göras snyggt. Men man har skrivit snett och fult, slafsigt...för att inte tala om den feministiska symbolen. Totalt misshandlad. Det märks ju på långa vägar att det är ett gäng lebbos från helgens Fi-kongress (ja, de som Natalia skrev om i Expressen). De har kommit hem, druckit en massa och känner att de måste pryda förorten med sina radikala budskap.

Frågan är om frukthandlaren i tunneln som öppnar imorgon bitti fattar poängen med deras feministiska Roomservice. Lär er åtminstone att klottra snyggt för i helvete. Jag ska maila Fi:s styrelse direkt om det här. En av dem bor här i krokarna.

9 kommentarer:

Anonym sa...

tiina rosenberg har sagt att "kvinnor som ligger med män är könsförrädare".hmm..säger bara; e´contrario tiina.jaja, det finns kvinnor..och så finns tiina. e d förresten inte hon som vill lyfta fram hbt-frågorna inom fi? två ord till dig tiina; queera mera!! folk inom fi:s styresle vill inget annat än att driva sina personliga agendor(som tiina tydligen gör). vad är fi egentligen? en massa bestående av fruntimmer som har svårt att hålla sams..zzz

sakine sa...

Tiina är en bimbo. Har vi riktig tur pratar hon vitt och brett även i fortsättningen ;-)

...synd bara att hon inte blev en av "talespersonerna" (de har ju 3 st). Helt underbar, hon och den där Linda-fåna som pratar så pipigt att man knappt hör vad det är Tiina mobbat henne för. Linda, ni vet tanten som fnittrade om att hennes man deklarerar åt henne. Well...Gudrun lär inte ge sig så lätt. Men jag har svårt att se att de skulle komma in i riksdagen. Den som lever får se.

Jag gick i tunneln i morse på väg till pendeln. Jag hade läst slarvigt när jag sprang förbi i går. Det står "Queermaffian" med an massa kladd runt omkring. Jippi.

Anonym sa...

Akademikerhalvan är rätt trevlig. Jag brukar hänga på biblioteket ibland och läsa Hajighasemis häften med en underlig fascination. :) Jobbar på KI.

För övrigt är väl inte talesperson ett så hemskt ord. Talesman är väl inte direkt ett förtryckande könsmaktsord eller så, men det blir rätt missvisande för någon som heter Maria. Ungefär som om Maria skulle heta Mario. Oj! Nu snavade jag visst in på ett annat F!-förslag. ;)

sakine sa...

Där ser man! Tänk, så många det är som rör sig häromkring. Just det ja, både eylem och andreas ska möjligen inte till folkets hus i Huddinge på lördag?

Anonym sa...

Bättre att tiga och tas för en narr än tala och undanröja varje tvivel!

Fredrik Lindholm sa...

På ena sidan Södertörns Högskola är Huddinge Sjukhus. På den andra sidan en kanjon. Granne med Huddinge Sjukhus är massa hus som uppenbarligen har ritats av en manodepressiv (klara, käcka grundfärger kontra bitterlila och smutsorange.) Så är det så konstigt att de som går på SH sprider kärlek och radikalism omkring sig?

Anonym sa...

Fredrik: Var är kärleken i genusmotsättningar?

Hur som helst, jo Sakine, vi är ett gäng som kommer från Haninge till Huddinge på lördag.

sakine sa...

Meh, kom igen! Färghusen är jäkligt läckra. Och de heter ju inte Terapivägen och Diagnosvägen helt utan anledning.

Blir kul på lördag, c ya

Fredrik Lindholm sa...

Ribbefjord: Det är av "välvilja" som de klottrar ner tunneln vid frukthandlaren. (Men inte faen hade klottret "QUEERTEORI" och "KVINNOKAMP" blivit bättre om det var tekniskt väl utfört.)

Madon: Atombombsprov i atmosfären är också läckra att titta på.