2005-09-03

Ey habibiii!! och Ayaan & CoAsså broooodar! Rign snella rign!!! tilifon nomer 070-457345289

sniella habibi! snieeeella doo!

Ha-ha. Så många roliga kommentarer efter senaste krönikan. www.city.se

Ps. Roskillen har inte hört av sig. Ds

----

Jo, jag lyssnade på Ayaan Hirsi Ali i veckan. Jag blev faktiskt besviken, hade väntat mig något mer. Dessutom gillar jag inte kontext/diskursfrånvaron i resonemanget som gick ut på: skrota begrepp som integration och mångkultur. I panelen deltog: Ett gäng språkkravsivrare, hon och några mossiga typer (Ekdal, Rudbeck, någon grå tant) bubblade lite. Gäääsp. Jag undrar fortfarande var Ayaans tolerans och frihet kommer in i ett samhälle som INTE är mångkulturellt..? Hennes resonerande påminde lite väl mycket om kommunisten tillika slöjhataren Sara Mohammad som sprang omkring i salen med en stor blombukett som hon skulle ge Ayaan efter spektaklet.

I dag var det "Flemingsbergsfestivalen". Shan sa lite brushigt åt småbarnen som samlats: I Sverige är en bra blatte svensk, och en blatte bara en blatte. Ja, ja. Men vem tror att du är svensk, Shan The Man? Inte jag. Take a deep breth. Kidsen behöver inte skrämmas i onödan. Mångkulturen försvinner inte, inte ens efter ett besök från Ayaan. Det finns inte så många som vill ha det så (tack gode gud). Lejonborg kallar de som vill det för briljanta (!), men att stå för något sådant? Nä. Det vågar inte ens han.

Trött som jag är på svensk partipolitik klämmer jag in lite annat:

Snart dags för halvmaraton (imorgon springer jag 17 km, det får räcka). Om en vecka gäller det, alltså. 2, 1 mil. Bara jag kommer före farsan är jag nöjd.

Snart även dags för frihetsforum. Så j-a ballt! Och jag är en av talarna. Jag svävar på små moln.

Kram, frihet och ett flörtfritt samhälle. Huge hugs.

2 kommentarer:

Fredrik Lindholm sa...

Men kommentaren om rosen på slutet punkterade ju hela din krönika. Sorry, vi har inte längre så strikta "rules of engagement" att man flörtar på de och endast de sätten.

sakine sa...

ha-ha. men alla tjejer verkar genomlida samma sak. som sagt, de som inte uppskattar alla framfusiga former och "nya sätt".
Dessutom vet jag att roskillen är en fjant som har pratat med mig EN ENDA gång.

Snacka om inflation i både kärlek och rosor!!! Fy helvete. Sånna borde låsas in.