2013-02-12

Udda ingång i invandringsfrågan

Men varför inte. Det blev lite personligt. Tack Sverige, för flyktingpolitiken. Och politiskt:

"Jag har själv aldrig sett en motsättning i att erkänna konflikter som uppstår – att inte hymla om hederskultur, arbetslöshet eller bostadsområden där polis och brandkår attackeras – och att samtidigt försvara invandring och öppenhet."

5 kommentarer:

Anonym sa...

”Det starkaste argumentet för en generös flyktingpolitik är inte ekonomiskt utan humanitärt.

Men vad händer när ekonomin blir stor nog för att bli ett argument!
Flykting eller invandrare, inte helt samma sak.

kkj

Anonym sa...

Kollade nyss på Publicistklubbens debatt som du var med i. Jag måste säga att du var lysande, det du framförde var väl avvägt, konstruktivt och genomtänkt. Tack så mycket och hoppas att man får se mer av dig som debattör.

/Johan
SD sympatisör :)

Anonym sa...

Du är en ( utav de tyvärr få ) intellektuellt hederliga.
Tar ställning oavsett om det drabbar M, SD, S, V m fl

Värt all respekt!

sakine sa...

Tack ska ni ha!

kkj, ja ännu så länge röstar inte svenska folket för en mer restriktiv invandring, vad som händer framöver återstår att se.

Johan som är SD-sympatisör (eller om det finns andra), hoppas du läser en kommande text jag skrivit om SD, Avpixlat och islamofobin. Har ni någon uppfattning om det finns sverigedemokrater som reagerar på islamfixeringen?

Anonym sa...

Utmärkt att vi tar emot flyktingar som är tvungna att fly men är det vad som händer idag? De som slänger sina pass förutsätter att vi litar på att de är förföljda. Det är inte ok.

Du ser ingen motsättning i att erkänna konflikter, det vet vi. Men tyvärr är du rätt ensam om detta. Vanligast i media är en väldigt enkelriktad syn. Antingen finns inga problem med invandringen och i de fall det erkänns ska vi svenskar inte bry oss utan bara acceptera detta. Det är heller inte ok. Vilket leder oss till näthatet men det får bli en annan kommentar.

/Xeno