2012-01-26

Stefan Löfvén

Trygg, jordnära, Norrland, industri...och har tydligt markerat mot SD. Lär konkurrera mer med V:s väljare än med MP:s. Vad säger ni?

8 kommentarer:

Anonym sa...

(S)narrrk..

Anonym sa...

Löfvén är väl inte så vänster. Metall har ju traditionellt en mer realistisk syn på företagande än andra fack. Löfvén är ju dessutom populär inom näringslivet.

sven sa...

Skönt med en som inte verkar vara miljömuppe.

Anonym sa...

Jag har gillat att han är för kärnkraft. Om han vore emot det så hade det varit hans sak, men det stör mig enormt att det finns rubriker där S:are ska ha deklarerat "han måste ändra sig om kärnkraft".

Fy f-n. Jag HOPPAS han har integritet nog att inte ge sig på den punkten.

Skeåning sa...

Nu var vi vid den här fixeringen runt SD igen, Sakine. Han har tydligt markerat även mot t ex M också.. Varför denna fixering vid om någon markerat mot just SD eller ej? :-)
Är det inte så förövrigt att alla politiska partier i riksdagen mer eller mindre markerar mot varandra med jämna mellanrum?

Jag tror inte han kommer konkurrera så mycket med V's väljare. Däremot tror jag Sjöstedt och Löfven kommer komplettera varandra väldigt bra. Frågan är nu om vi får ett S och V som jobbar närmare varandra, och ett MP som mer kommer söka sig mot Alliansen?

Anonym sa...

Säg den som inte markerat mot SD. Gör man inte det är man illa ute. Tänk att SD har sådan stor inverkan.......fast de inte har någon inverkan alls? Konstigt?

Newman

Julius Hjort sa...

Det är helt ointressant vilken figur som representerar S. Såtillvida figuren ifråga inte är lika karismatisk och brinnande som Saddam Hussein, Idi Amin, Hitler, Stalin eller Olof Palme, kommer personens personlighet hjälpa föga. Socialdemokratins hela väsen bygger på en folklig lojalitet till samhället och utan denna dör den socialdemokratiska idén som en kropp utan syre. Och det är lite synd, för med en balanseringspolitik får man nog i slutändan den bästa av världar. Skulle S anpassa sig till den verklighet som finns idag skulle de skilja sig så mycket från sin ursprungliga tanke att namnet vore obefogat att ha kvar. Delvis ska man inte underskatta det faktum att många olika etniska grupper ingår i dagens samhälle. Att Sverige blivit ett enklav-samhälle, vilket skapat en stor misstänksamhet och illojalitet. Men huvudsakligen beror nog S nedgång på att Sverige inte längre befinner sig i en uppbyggnadsfas där alla behövs. Att många höga politiker inom S sedan varit outhärdliga att titta på, haft en egennyttig politik och en osunt stor distans till folket har visserligen skyndat på nedgången, men inte varit nedgångens huvudsakliga kraftkälla.

Anonym sa...

Moralpaniken är total eftersom det konstant i alla lägen skall "makeras" mot SD.

Övertygad om att man i framtiden kommer se tillbaka på nuvarande tid som en tid där medborgaren var så indoktrinerad av samhällets avskräckande propaganda, som gjorde att ingen vågade/kunde ens snudda vid kritik mot något som har kopplingar till mångkultur eller invandring i offentligheten.

På ren reflex skulle det i alla lägen markeras och tas avstånd. Normen sa så. Många blev, utan att argument behövdes, också bitna av indoktrinenringen. Andra hade inget annat val än att hålla med. Rädslan att få rasist främlingsfientlig fastkletad på sig var alltför uppenbar.

När sanningar till slut kommer fram så kommer man kunna se helheten och det absurda. Då är det dock sannolkt för sent att göra något åt ökad splittring och annan problematik.

Tassandet på tå inför andra kulturer och religoner kommer också ge dessa ökat inflytande på samhällsnormen. Sverige är en ytterst liten befolkning med en per capita jättestor invandring från totalitäta stater. Detta kommer allt mer sätta sina spår.

Då står man där med en befolkning där hälften av denna hyser värderingar som ligger långt ifrån de som samhället kämpat för. I detta läge blir det omöjligt att inte ge andra kulturer och religoner större inflytande i samhället och i samhällsnormen.

Har ärligt talat svårt att förstå vad politiker, journalister och andra håller på med.

Inget som har kopplingar till tex. mångkultur eller invandring kan kritiseras i denna samhällsnorm utan att riskera få rasist ristat i pannan.
Inte ens hedersrellaterat våld och kulturellt förtryck av kvinnor kan erkännas vara kulturellt betingat.
Tom. vänsterfeministerna värnar och försvarar kvinnoförtryckande kulturer i samhället av räddsla att förknippas med rasism och främmlingsfientlighet.
Samhället har verkligen lyckats bra med sin indoktrinering...


Ställer den stora frågan vad det är som är så bra med denna samhällsnorm som skall försvåra eller omjöliggöra kritiska yttranden mot andra kulturer och religoner i samhället!?
Framtida Sharia lagar i städer och områden, som leder till paralella samhällen i samhället, ökad ojämnlikhet, utanförskap, social oro, växade klyftor, försämmrade skolresultat, grov kriminalitet, sk. barnfattigdom ökad segregration och en alltmer splittrad befolkning osv!???

Säga vad man vill, men med facit i hand kan man se att den alltför höga invandringen, tillsammans med havererad integration, bidrar till allt detta.

Mot denna utveckling får vi dock inte ha några invändningar, något sådant är ju rasism och främlingsfientlighet...
Den indoktrinerade och hjärntvättade befolkningen håller med.

Man tar sig för pannan!