2010-01-05

Socialpolitik i Nynäshamn...eller så kallad folkhälsopolitik. Efter en kall men mycket trevlig utflyktsdag i Nynäshamn fick jag med mig "Magasin Nynäshamn" med information om allt vad kommunen har att erbjuda besökare. Tidigare på dagen hade man fått syn på kommunalrådet Ilija Batljan (S) som också han lunchade på "Lydia", en politiker man känner igen av förslaget om att förbjuda stora chipspåsar.

I Magasin Nynäshamn finns mer att läsa om kommunens hälsosatsning. Bland annat erbjuds "GRATIS GOLF". Inte illa. Smäll chipsfolket på fingrarna, ös pengar över golfen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gott Nytt År Saki!

Men inte visste jag att du ägnade dig åt "moderat bandy" mitt i den Svenska vinterkylan.

Nåväl, några hole in ones?

PS. Chips är livets knöl i sin mest förädlade form inte sant? Ungefär som alkoholproducenter borde verka för/vara: Dvs Så många kunder som möjligt men som ändå dricker någorlunda "moderat". På så sätt vi samtliga parter.

Jonas V sa...

Ibland önskar jag att du hade en sådan där Gilla-knapp som finns på facebook, dvs när jag inte orkar kommentera kan man bara trycka på gilla när du skrivit något bra.

sakine sa...

Johan K, har testat pricka vit liten boll i Halland (för första gången, i somras) men är väldigt dålig. OK på att putta, dock.

Jonas V, kul att du säger det - jag vill ha en sådan knapp! Facebookifiera lite.

Liz sa...

Det där med stora chipspåsar är ju bara så absurt att man inte vet om ska skratta eller gråta - tills man kommer på att dom ju faktiskt förbjöd små ciggpaket för ett tag sen... Så totalt omöjligt är det ju inte. Lägger dom sen på en massa skatt så kanske man kommer kunna köpa smuggelchips i framtiden ;)