2009-07-28

Veckans skämt

Om nu någon missat förslaget på ny myndighet.

6 kommentarer:

Max sa...

Undar om Ruwaida ifrågasatte normerna här

http://nordicdervish.wordpress.com/2009/05/16/svensk-konsapartheid/

Liz sa...

Vänsterhyckleri at it's finest! Det är skillnad på folk och folk uppenbarligen...

Ruwaida är ett sånt jävla skåp. En av de politiker jag stör mig mest på tror jag.

Briljant blogginlägg av Nima som vanligt.

sakine sa...

Nima sätter fingret på vänsterrelativismen.

Gissar att Yvonne & Co skulle säga något om att man IBLAND ska vara "tolerant" och "pragmatisk" när det är "sånt vi inte förstår och inte har rätt att fördöma".

När somliga drömmer om ännu en "normgivande myndighet" finns det gott om barn som lever i total ofrihet, fattigdom etc etc.

Liz sa...

Precis. Det gamla tankefelet att olika, per deras egna definition, "förtryckta" grupper omöjligen kan förtrycka varandra.

Let's all blame the white heterosexual men!

Tanja Bergkvist sa...

Sakine, det var en väldigt bra ledare i Expressen idag! (http://www.expressen.se/ledare/sakinemadon/1.1657765/antinormverket-ar-en-bisarr-ide ) Bra att du kritiserar eländet offentligt! :-) Apropå myndigheter och dessas växande antal anställda trots att inget blir gjort i praktiken, blev jag tipsad om en bok "Parkinsons Lag" (kanske känner du till den? Jag har inte läst den själv men just fått tag i ett ex :-)):http://sv.wikipedia.org/wiki/Parkinsons_lag eller kanske det beskrivs bättre i den engelska wiki-länken: "The current form of the law is not that which Parkinson refers to by that name in the article. Rather, he assigns to the term a mathematical equation describing the rate at which bureaucracies expand over time."

sakine sa...

Tack Tanja!