2009-06-24

Topless OK i Malmös simhallar

Äntligen. Skrev om frågan tidigare i våras: Hellre topless än bakom flötet. Roland Poirier Martinsson kan ju försöka öppna en simhall med stenåldersregler, om han så önskar.

7 kommentarer:

Matte sa...

Åh, där vill jag bada.
Jag älskar tuttar!

roberth sa...

Men gäller detta på alla öppettider? De som blir kränkta då?

RolandPM sa...

Så här skrev jag: "Självklart är det inget objektivt upprörande med nakna kvinnobröst i simhallar. Mängder av människor i Sverige 2009 bryr sig inte. Sakine. Jag."
Men varför ska du bry dig om vad jag faktiskt skrev när du hittat en fiffig formulering? När jag finner att jag har en åsikt, då drar jag inte automatiskt slutsatsen att jag också funnit vad som bör vara lag. Det tycks mig att du finner din egen övertygelse vara ett argument för hur allmänna regler och förordningar bör skrivas. Det är en mycket fräsch och ungdomlig pigghet.

sakine sa...

Roland, du skriver vidare: "Men kommunala badmästare bör såklart förhålla sig till den allmänna meningen."

Med tanke på hur du rörde till det i din första text - och gjorde de mest märkliga tolkningarna av min kolumn - är du inte inte så lite "ungdomligt pigg" du.

RL sa...

Bra. Och förhoppningsvis blir det även "top-less" i Lunds badhus :)

...och varför inte förresten? ...tjejer ska väl själva få bestämma vad dom ska ha på sig ...eller hur? :)

Liz sa...

Personligen förstår jag inte hur man VILL vara topless i en simhall full med gamla gubbar som hasar efter en med handen innanför badbrallorna :p
Men som tidigare konstaterats, funkade det på stranden för 20 år sen så vafan... kör hårt.

F ö väntade jag mig nästan att se toplessbrudar på Peace & Love nu iom den sanslösa värmeböljan. Fast det var mest manliga hårdrocksfyllon som badade nakna i fontäner och hade sig ;)

Jonathan Leman sa...

Conan O'Brien kommenterar