2009-06-24

I Almedalen på måndag?

Anmäl dig i så fall gärna till Liberala Gruppens Almedalsseminarium, genom att mejla joakim.aspeheim@riksdagen.se. Misstänker att jag vi i panelen kommer att vara överens om en del, men mindre överens om annat. Jag är mer liberal än borgerlig, och får migrän av partipolitik. Kan bli intressant det här! Klipper in info:

"Måndagen den 29 juni 17.00-18.30, Packhuskällaren, Strandvägen i Visby

Varför ett seminarium om Värderingsskiftet? Vi kör del II i Almedalen, Maud Olofsson besökte oss tidigare i våras på samma tema och nu bjuder vi in tre liberala debattörer på för att diskutera det viktiga värderingsskiftet.

Nu är det 14 månader kvar till valet 2010, det är hög tid att diskutera det innehåll och de värderingar som måste prägla Sverige i framtiden. Alliansregeringen har genomfört en rad liberala reformer. Apoteksmonopolet är avskaffat. Valfrihet inom vården införd. Kårobligatoriet avskaffat. Jobbskatteavdrag infört. Slopad förmögenhetsskatt. Avdrag för hushållsnära tjänster. Stopplagen avskaffad inom hälso- och sjukvården. Kan en regering med snabb och tydlig reformagenda blir återvald? Vilka är framtidens liberala utmaningar? Lyssna och diskutera med paneldeltagarna.

Medverkande:
PJ Anders Linder, politisk chefredaktör SvD
Sakine Madon, kolumnist på Expressens ledarsida
Johnny Munkhammar, VD Munkhammar Advisory o riksdagskandidat

Moderator:
Annie Johansson, riksdagsledamot (C)

Maila Joakim så fort som möjligt, först till kvarn!"

Inga kommentarer: