2009-04-01

"Madon borde be om ursäkt"

Aprilskoj?

En kolumnist har fel åsikter enligt Moa Neuman, ordförande Sveriges förenade studentkårer. Lösningen: en ursäkt.

Uppdatering: Expressens ledarskribent Karin Olsson bloggar så kul också.

6 kommentarer:

Wille sa...

..jag tyckte universitetslivet var ratt bekvamt. Visst, man kunde inte kopa alla dyra prylar och leksaker man ville ha, men pa nagot satt gick det att fa ihop hyra, rakningar, mat (inklusive en hel del fran lokala pizzerian), studiemateriell och alldeles for mycket festande..

Finns det nagon annanstans i varlden dar snorisar far gratis universitetsutbildning, levnadsomkostnader inklusive rikligt festande i princip betalda och fortfarande har mage att gnalla?

Sancak Beyi Emre sa...

Jag tycker också man klarar dig ganska bra, dock så länge man bor kvar hemma .. har man en student lya kan de bli knivigt ! Sen är det pengar man ska betala tillbaka dessutom. Jag levde ett bättre liv när jag jobbade, men kan inte klaga över min nuvarande tillvaro. Däremot tycker jag att du uttryckte dig fel Sakine, det finns faktis studenter som har de jävligt svårt..

Emre

Liz sa...

Det ska vara i typ Kuwait eller något liknande emirat möjligtvis... ;)

"Be om ursäkt" Haha, det är ju oslagbart. Så oerhört patetiskt hur upprörda dom blir över avvikande uppfattningar. Läskigt att många av dom förmodligen kommer hamna på diverse myndigheter eller publicera hysteriska forskningsresultat efter sin sociologi/genusvetenskap/beteendevetenskapsblahablaha...

Ulf Larsson (FP) sa...

"Sakine Madons ledare i Expressen 090228 angående fattiga studenter är sprängfylld med fakta- och tankefel och bär flera kännetecken av dålig journalistik och kräver därmed flera klargöranden."

http://www.falustudent.se/sv/node/1372

Mikael M sa...

Snabbinsatt som jag är; ursäkt? Asch-berg. Är delvis inne i period; "Öster om Österrike",...orientaliska skalor. Gör lite små riff och grooves till en del elefver, så skall man döpa dom, en fick namnet "Sakine´s new washing maschine"..., ja, det är sant, hur kunde jag komma på det. Kanske publicerar jag det och en hel del annat på webben så småningom

Anonym sa...

Hej Sakine,

du har helt rätt angående studenter. De flesta studenter vet inte hur bra ekonomiskt de faktiskt har det med studiemedel, bostadsbidrag och inga avgifter för utbildningen i Sverige jämfört med sudenter i andra länder.

/mvh

Anna, student med 2 barn