2008-12-13

"Du är ful på fotot. Har du sminkat dig vit?"Häromkvällen sa två personer (han och hon) att jag är ful på Expressenfotot. Det skulle jag kunna leva med. Men de sa också att det ser ut som om sminkat mig blek som kvinnor i södra Kurdistan. En del kvinnor där har verkligen hysteriskt mycket smink och använder bland annat ljust puder. Usch. Förhoppningsvis tror ingen att jag använder vitt puder. För nej, jag har inte ens smink på bylinebilden! Men jag kanske får börja ha brunkräm. Eller så får tidningen anpassa ljussättningen också för oss som är mörkare än genomsnittet.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Jag plåtar dig gärna någon dag när våra vägar korsas!

Anonym sa...

Äsch, du är jättesnygg...:)

peanutring sa...

Du är helt klart mest foxy bland alla som jobbar på Expressen ;)

sakine sa...

Tack tack!
Blogge, men jag har ständigt en massa varierande uttryck i ansiktet, aldrig avslappnad. Svårfotad alltså.

Men i det här fallet (blek hy) skyller jag faktiskt på ljussättningen som verkar funka på alla andra på tidningen utom för mig.

Nu låter jag sjukt gnällig men fan vad skönt det skulle vara att bli en sådan där som alltid blir snygg på foton...

sakine sa...

Foxy?? haha. Men så konstigt att ovanligt många har mejlat mig och sagt (på ett vänligt sätt) att jag ser ful ut på bylinebilden.

Ashna sa...

Oj oj oj.Kan jag skylla på vinet? :) Jag får dåligt samvete. Men jag vill härmed säga det offentligt, att jag tycker att Sakine är väldigt vacker. Till skillnad från andra(mig)behöver hon inte ens smink. Det jag sa vad menat med kärlek. Och "ful" är felcitering, det var mer, att bilden inte gör dig rättvisa.
.....
Det var en trevlig kväll :).
/A

Anonym sa...

Äh, du ser ju söt o bra ut på bloggen :)

Men är du verkligen hundra på att du inte är 'pudrad' på bilden i Excessen ...att göra sig lika vit som sin arbetsgivare är ju inget okänt fenomen :D

Anonym sa...

Jag gillar utmaningar. Men detta är egentligen inte en utmaning, det skulle vara lätt att fota dig. Jag ger inte ett vitten för Expressens "fotografer", de behärskar inte österländska babes…

Charlotte W sa...

"Ful"? Jag tycker du ser jättesnygg ut. Folk är helt enkelt konstiga.

sakine sa...

Ashna, hehehe :) Äh, du behöver inget smink heller. Jag uppskattar att du och Gurgin med kärlek säger vad ni tycker. Vi får ses snart igen!

RL, jag varken pudrar vitt eller solar solarium (aldrig gjort). På bloggen kan man ju "fuska" och ha ett bra foto.

Blogge, schyst.

Charlotte, skönt att höra, folk är så ärliga och på nåt sätt är det väl bra.
Du vet ju förresten själv hur det är att vara på bild i tidning! på ett gammalt Cityfoto såg jag verkligen helt galen ut. Tjatade tills de bytte tillbaks till en gammal bild då.

Anonym sa...

Haha!

Det var Ashna som sa det där! Jag erbjöd mig bara att ta nya pressbilder på dig :) !

Hör av dig om du vill ta några innerstads miljö bilder!

Anonym sa...

När jag såg den här bilden ojj! sa jag, blev hon svårtsjuk? Den bilden inte ett dugg liknar dig Sakine om det möjligt bytt den på en gång snälla . Många tyckte som jag. Du är mycke sötare, snygare, vacrare än den bilden.
Gul

Sancak Beyi Emre sa...

jag tycker du är klart läcker Sakine !
Om du någonsin blir tillgänglig och känner för att datea en turk, så är det bara att höra av sig ;)

Emre

Anonym sa...

Ska vara roligt och träffa dig idag sakos! Puss

Mistik

Charlotte W sa...

Sakine: jag har för länge sedan fastslagit att jag helt enkelt ser bäng ut på bild, alla bilder (medan jag naturligtvis är dösnygg i verkligheten :) Det enda som oroar mig med min bild i City är att folk kanske kan tro att det är en äkta päls jag har på mig....

sakine sa...

Charlotte, visst är man alltid dösnygg irl. Alltid fel på bilderna ;) Päls, hu. Jag skulle inte våga ha på mig en fuskis från HM ens.

För att summera tråden: Man kan kanske säga att flertalet kurder/folk med utländsk bakgrund samt mejlare säger att jag ser sjuk ut på fotot. Medan en handfull svenska bloggare är snälla.

Mistik (som jag har bott ihop med, innan hon blev mamma) puss!

Ulf Larsson (FP) sa...

Fast bilden är ju inte så rättvisande. Du har ju munnen stängd... ;) Nejdå, nu är jag alltför elak. Du är himla snygg. Utseende och hjärna. Hur kan det bli fult?!

aginamist sa...

Har man inget annat att klaga på så...

Håller inte med om kritiken dock.