2007-05-28

Jag finns inte på City på ett bra tag

Fick just veta att nationaldagen passar på att sno min onsdag jag hade tänkt skriva min sista City-krönika innan sommaren. Då kommer ingen City-tidning ut.

Oj.

Vad fort det har gått. I oktober 2004 skrev jag min första City-krönika som handlade om jagvillhabostad.nu - jag tröttnar aldrig på mina favoriter. Att skriva krönikor i gratistidning är bland det roligaste jag har gjort, vilket jag får tacka läsarna för. Målgruppen är speciell. För att inte tala om skrivformen.

Men nu blir det paus åtminstone till september. Jag kommer i stället att vikariera som ledarskribent på Expressen i sommar.

15 kommentarer:

Jonas Morian sa...

Grattis till sommarjobbet!

sakine sa...

Tackar! Det ska bli intressant och lärorikt att skriva ledare för en lite annorlunda publik.

Pratade med Gudmundsson häromveckan, han har ju börjat på SVD. "Det är svårt" sa han om sin nya sysselsättning och såg lite grön ut i ansiktet.

Jonas Morian sa...

Hehe. Själv skriver jag numera ledare i tidningen Broderskap. Inte riktigt lika många läsare som SvD och Expressen, men det är kul ändå :-)

Anonym sa...

Lycka till på Expressen Sakine!

Och hälsa islamisterna på din tidning Jonas.

Anonym sa...

Coolt!

Anonym sa...

Sakine!

"Vad finns det att vara förbannad över nu?"

Ja, väldigt mkt om man/du är är det minsta reflektiv. Många av dynghögarna på din blogspot, går nämligen inte att bemöta objektivt, kritiskt och sakligt utan att riskera att bryta mot gummiparagrafen HMF!

"Jons" och "Erikas" inlägg har dock resulterat i att jag nu vill bli av med ALLT mitt hår, oberoende av om sax eller nakna händer skall tillgripas för ändamålet!

Förbannad var ordet!

Anonym sa...

Vikariera på Expressen!?

Tänker du bli slaskpressprimadonna?

Men jobba inte för länge i det nästet, för innan du vet ordet av har du väl en sån där Linda-Skuggeblogg också ;)

Jonathan Leman sa...

Johan K
Oj, det låter som du känner dig kränkt. Vill du inskränka yttrandefriheten?

Sakine

ser fram emot att läsa dig i sommar. grattis!

Anonym sa...

Trist att inte läsa mer av dig i City. Jag blev kär i ditt sätt att uttrycka dig och inte minst dina värderingar för ett drygt år sedan o har slaviskt följt dina krönikor och applåderat så många gånger. Tänk om fler vågade säga vad de tycker. Tänk kom fler vågade stå upp mot allt som är så ruttet i detta land. Tänk om fler hade en egen fri vilja!

Go Sakine!!

Anonym sa...

Sakine!

Det är självfallet tråkigt att inte kunna läsa fler artiklar av dig på länge (gratis smakar bäst!). Men jag smyläser även konkurrenten dvs Metro. Boris, Alexandra och Nabila får duga som plåster.

Men Expressens ledare gär väl att läsa (gratis) på nätet?

Jonte!

Kränkt, nej knappast, det vore kanske nyttigt att känna känslan ibland, annars riskerar man ju i längden att bli alldeles för självgod. Och yttrandefriheten skall stärkas och inte tvärt om.

Anonym sa...

Wow, vad stort. Grattis. Hoppas du får bra betalt.

/Nina Unesi

sakine sa...

Tack alla för de fina orden!

Det finns ingen ledarsida jag hellre skulle vilja jobba på så det känns bra. Har redan börjat klura på olika ämnen jag absolut måste skriva om: yttrandefrihet, skattefrågor, HBT - Polen/Eyssland mfl länder, EU, jämställdhet, studentpolitik, SD...med mera med mera).

Nina, ja och det känns väldigt roligt att få läsa en viss f.d ledarskibent i City snart, tycker hon är så klok och smart.

RL, Gud nej. Den här bloggen kommer aldrig att bli snofsig och läst av halva Sverige. Jag är nog för otrevlig för det ;)

sakine sa...

*för otrevlig mot barn, i första hand ;)

Anonym sa...

Det kommer bli hur stort som helst, vännen! Grattis! & se till att dämpa expressens nära nalkande ledarsosseri.

Anonym sa...

Jag håller med, Sakine. Nisha Besara är alldeles utmärkt för City.

Hälsningar
Nina Unesi