2007-05-27

Axess-debatten uppe

Här! Lite kaosartat men ganska intressant.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, hyfsat men för mycket folk. Gillar Axess ambitionsnivå iaf. Du har definitivt rätt i att dom här ungdomsorganisationerna som kräver är ena jäkla muppar. Sen apropå politiskt neutrala - oerhört många organisationer och institutioner är mer eller mindre anknutna till Partiet. En av borgerlighetens viktigaste uppgifter är att avpolitisera civilsamhället, myndigheter, skola, etc. Sossarna har dessvärre politiserat det mesta av samhället.

Byt bild förresten, den du har är inte särskilt lik hur du egentligen ser ut.

sakine sa...

Jo, det mesta är som du säger politiserat - vilket är synd då många liberalt sinnade aktar sig för olika nätverk och organisationer som annars faktiskt skulle kunna företräda dem. Mitt senaste privata exempel är Amnesty som jag inte orkar med för tillfället, så jag plockade bort länken till dem häromdagen.

----------

Det där med byta bild vet jag faktiskt inte riktigt hur man gör. En kompis la till bilden när jag började blogga för 2 ½ år sedan.

Men jag funderar på att klippa av mig håret igen. Brukar göra det när jag är riktigt förbannad på något. Det började när Byggnadsarbetareförbundet skrek åt letterna och sedan ringde och skrek rassigt i luren efter en text som jag hade skrivit.

Vad finns det att vara förbannad över nu?

Anonym sa...

Vad har Amnesty gjort nu? Inte heller överdrivet förtjust i dom.

Skrämmande historia om Byggnads. Är det några jag har riktigt svårt för är det facket. Fackrepresentanterna i Axess igår gav inget vidare intryck heller, minst sagt.