2005-10-02

Reclaim......the streets? Tja. Hade jag väl sagt för en si så där 5 år sedan. Louise påminde mig på sin blogg vilket kvasikommunistiskt sorgebarn jag var en gång i tiden. Drällde på reclaim-partys och tjattrade om radikalfeminismens sanningar.

Att vandra ideologiskt är nog bland det bästa man kan göra. Åtminstone om man ska ha förutsättningar att förstå (på riktigt) sig på oliktänkande. Ett annat plus är ju att det av någon anledning hos de flesta genomliberala smartingar finns lite blaj-rött längst ner i garderoben.

Slutet gott - allting gott!

Häromdagen kom nåra lufare på mig med att bära en muf-knapp (jag hade ingen aning, promise!). Text finns på tröjan ovan. Eftersom Muf tydligen har snattat Lieblings utseende för sin blaska Blått, kan väl vi roffa åt oss några av deras najsa idéer? Ta med en massa roliga prylar till Frihetsforum så kan vi köra en omgång klädbyte: jag får reclaim-tröjan och ni får alla mina LUF-T-shirts (Storlek: XXL). Schysta då?

Åh, fick nyss ett Frihetsforums-sms om att det är drygt 111 tmmar kvar! Snart, snart, snart! Förhoppningsvis får jag ingen mindre än den trevlige gringon Carlos R. Beskow till motdebattör. Ses där.

4 kommentarer:

Anonym sa...

coolt!sån t-tröja vill jag ha! förresten sakine, e d du på bilden?hehe, fick du spärra av bilvägen eller nåt?

sakine sa...

Vi kanske kan norpa åt oss en varsin (jag har nämligen GOTT om luf-t-shirts ;) Kommer du på frihetsforum? Vi måste dra med oss Flemingsbergsmaffian (Medya, Heja mfl) också.

Japp det är jag som kör årets coolaste självmordsförsök!

Ps. Oss emellan: vägen var avspärrad för St:Eriksloppet. Ds

Anonym sa...

heheh, du e roli du sakine. sprang du loppet själv förresten?
aa, planerar att gå på frihetsforumet(får se om det blir av oxå). medya e sjuk, så även heja. feber o allt eländigt som går just nu. annars så ses vi på lörda. ha d=)

sakine sa...

=) klart jag SPRANG! Bland det värsta jag varit med om...uuh.

Oj, stackars Medya och Heja. Galningar. Blir sjuka så här o-tajmat, precis när frihetsforum är.

Jag ska dit i dag igen, det var bra i går fredag också. Vi kanske ses...ha så gott!