2005-08-17

Riktig bergsklättrare

Upp på ett berg på 2500 m. Så varmt. Men där fanns det åtminstone mottagning. Tillskillnad från byarna längre ner. Vad kan man säga om bylivet? Fortfarande stenålder. Men de har tvättmaskiner och teven.


Lite annat:
Plankisarna mailade äntligen svar på hur deras medlemsstatistisk ser ut. De är i 20-25-årsåldern, mer kunde han inte säga. Jag ville ju veta fördelningen innerstad-förort. Är övertygad om att de flesta bor i innerstad. (Krönikan finns på city.se, i vanlig ordning).

Axén Ohlin tycker att kemisk kastrering kan vara ett bra sätt att få ner antalet återfall bland sexbrottslingar. Egentligen en åsikt som fler säkert delar (why not, om det är på frivillig basis, dessutom?), men måste säga att det hela ger olustiga vibbar. Kris i befolkningsfrågan?

Annat aktuellt: Jag ska på Gringoparty och spana in läget. Alla integrationsflummsmänniskor är inbjudna. Har jag tur går jag dit med två iranierkompisar, annars med en. Eller kanske fler? Säg till i så fall, efter att ha kännt efter och funderat på frågan- vill Sakine verkligen gå med mig, tro?. Om inte, maila arrangörerna själv och kolla.

Jag skulle på luftballongtrip, men skiten ställdes in i lördags när det väl var dags. Anledning: Det ruskigt instabila vädret. Nu är det snart vinter, tjolahopp tjolahej.

6 kommentarer:

Fredrik Lindholm sa...

Hur var det på svenskhatarpartyt hos Gringo?

sakine sa...

ha-ha.

har inte varit där. och du, du börjar låta som en sverigedemokrat.

Anonym sa...

Läste krönikan i City ang. plankare.
Du tycker alltså att priserna är rimliga? Jag anser att de är skyhöga, och jag tror inte att plankare Sverige över har som mål att göra kollektivtrafiken kostnadsfri, utan att få de sänkta. Stockholm har orimligt höga priser för kommunikation.

Apropå studenter - dra inte alla studenter över en kam.

sakine sa...

Tjo, läs själv på www.planka.nu om deras "klasskamp inom kollektivtrafiken".

Och nej, jag kritiserar bara de bortskämda plankarstudenterna jag beskrev i krönikan. Skulle inte falla mig in - som föredetta student själv- att ha en så nattsvart bild av alla Sveriges studenter.

Vilka städer jämför du Stockholms priser med, egentligen?

Fredrik Lindholm sa...

Den anonyme har inte råd med ett åkkort, men har råd med internet. Så rörande.

Anonym sa...

"Den anonyme har inte råd med ett åkkort, men har råd med internet. Så rörande."

Nu drar vi något väl förhastade slutsatser!

Sakine: Jag jämför med resten av Sveriges stora städer.