2005-08-22

Brushaan-hälsningI kväll ska jag på Gringo-party, och det gäller att vara förberedd. Man kan ju tänkas ha det i blodet, hoodare som man är, men ändå."brushaan-hälsnignen" är inte att leka med.

Men ärligt talat. Förväntningarna är på minus. Jag tillhör gnällspikarna som AVSKYR integrationsflum oavsett det är Mona, Rojas eller Gringo. Låt folk vara i fred. Era smarta jävlar som lever på eländet. Sen får vi stackars blattar i förorten plågas med alla finurliga "insatser" som brukar kallas storstadssatsning, blommansatsning och annat vilseledande skit. Offer är alla miffon som går på gojan. Inte vi som "hjälps", eller kamraterna som håller ställningarna genom alla fåniga projekt som de får bossa över efter trogen tjänst.

Berättar senare hur partyt med blatteföreträdarna var. Om jag inte är direkt otrevlig eller råkar rapa ur mig grova pikar så skriver jag säkert. Annars låter jag kanske bli. Ha en trevlig kväll bruuuushan!

3 kommentarer:

Fredrik Lindholm sa...

Hur var det? Gav du Rojas-Beskow sitt välförtjänta kok stryk?

sakine sa...

gissar att min åsikt är väl känd.

Folk jag pratade med, och som jag minns ganska bra:

den persiska killen som stämde krogar och fick vara med i teve och tidningar. Han ville att jag inte skulle vara så taskig mot M. Kamali som han gillade så mycket, så mycket.

en svensk kille brevid honom som inte gillade feminister.

en persisk kommunist som jämförde mig med fascist-Jan på Metro. han gillade inte mig och han gillade inte Fp. han fick sin rejäla dos terapi tror jag, fick höra att han hade mumlat om det hela kvällen. typ.

grön ungdoms språkrör Elina och en grön kille jag sett i många sammanhang. de pratade bara politik i snabb takt och sent på kvällen.

barndomskompisar som Silan (jobbar på gringo och sveriges radio), Bawer (som sköter beyan), Gulistan som pluggar i usa med flera.

för övrigt är jag glad att jag INTE pratade med en...ja, lås oss kalla henne för människa, som dök upp på mitt jobb i förra veckan. Gevalia värre...

Men min kompis Nishti har gått på judo och en massa annat arm- och benfäktande så jag kände mig ganska lugn.

Fredrik Lindholm sa...

Krogstämmarsnubben: är han för gammal för att "trilla" framför bilar?

Esbati: vem bryr sig? Alla vet var man har honom. Dessutom är han inte ens hälften så slemmig som en viss professionell svenskhatare med egen tidning.

Judo? Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-haa! Sedan när kunde dom våld-utan-våld-nissarna uppskatta den enkla skönheten och styrkan i en klockren uppercut? (Brasiliansk Jiu-Jutsu är förvisso nästan samma sak, men brassarna håller inte på att larva sig med massa kvasireligiöst vrövl. Att brassarna sprider myten om att det bästa man kan göra i en streetfight är att börja brottas är en annan femma.)