2011-06-30

Almedalen för sjunde gången

Det är genant (nördigt) att man har varit på så många politikerveckor och i år är det dags igen - jobb hela veckan. Jag kommer att redakionschefa som vanligt för Newsmill, moderera tre seminarier, delta i en panel "Opinionsbildare på egna ben", skriva en kolumn för Expressen och försöka hinna festa så gott det går. Brukar inte vara några som helst problem! Rutinerad som man är.

I går var jag förresten sommargäst tillsammans med Mårten Andersson i Nyhetsmorgon. Vi diskuterade bland annat hur politiker ska få klä sig (klippet här).

Med andra ord är det mycket inrikespolitik & opinionsbildning i dagarna.

5 kommentarer:

RL sa...

"Det är genant (nördigt) att man har varit på så många politikerveckor..."

Javisst är det ...jag dricker öl o grillar på somrarna istället :)

sakine sa...

Åååh..öl & grill & verklighetens folk. Vill också! När jag blir stor så.

Liz sa...

Själv dissar jag Reinfeldts tal för att se Alice Cooper på Grönan ikväll. Inte riktigt lika teatraliskt som politik men nästan... :p

Martin Olsson sa...

Sakine

Mångkulturalismen är död!

Håller du med Tito om hans analys? Och vad håller du inte med om?:http://www.youtube.com/watch?v=y6dDMU_JfXw&feature=player_embedded

Hela debatten:http://www.axess.se/tv/player.aspx?id=2494

En kurdisk forskare sågar invandringspolitiken. Det är lite lustigt att en person med utländskt påbrå har frikort från rasist-stämpeln till skillnad från SD-politiker. Syntax error i de politiskt korrekta huvuden.

Skrämmande att svenskthet enligt Neuding handlar om liberala "värderingar" och stöd för Israel medans Cwejman prioriterar invandrares välfärd över svenskars.

Nåja.. Vinden börjar vända. Skönt!

sakine sa...

Liz, bra val.

Martin, jag känner TiNo (samt övriga) & det är säkert klokskaper som gänget behandlat men måste be att få återkomma.

Är utomlands en vecka, och utan uppkoppling.