2011-04-30

Dagens kolumn om presstödet

Länk här. Här är Nationell idags information.

Orättvist, förlegat, fel och nu hjälper vi alltså rasister.

Trevlig Valborg förresten!

5 kommentarer:

Sverige vakna sa...

Rasister? Oj vad hemskt. Så kan man ju inte ha det. Vad blir det härnäst, häxor och trollkarlar?

Anonym sa...

Att Expo får statliga bidrag är verkligen märkligt. Med den bakgrunden som kommunister med våldskopplingar, så borde de inte få existera i en demokrati. Och deras sjukliga trakasserande av ett enda parti i riksdagen är en skam för Sveriges rättssystem!

Kent.

Martin Olsson sa...

Expo är inget objektivt granskande organ eller vad man nu skall kalla dem. De "skyddar" minoriteter med näbbar och klor och är vänster-ideologiskt inriktat. Expo är helgonförklarade i media där Expo används som ett vapen mot SD. Politiker.. Media och Expo samarbetar endast för att sänka SD. Skamligt är bara förnamnet.

Martin Olsson sa...

Sakine

Jag ber dig att läsa igenom den här intressante och mycket informativa tråden:
https://www.flashback.org/t1441458

En kartläggning av Islamister i Sverige som egentligen borde vara de etablerade massmediernas jobb att göra. Tycker du borde ta på dig rollen som granskare och skriva artiklar i Expressen om det som skrivs i tråden. Du är rätt person att göra detta.

Johnny sa...

Utmärkt om presstödet försvinner, visserligen bara 500 miljoner men alltid något. Sedan är det dags att slakta partistöd, bistånd, EU-avgift, alla bidrag till religiösa föreningar, EXPO, etc, etc, etc.

Sverige har världens högsta skatteförtryck på 47% av BNP vilket i sig borde leda till att icke-nödvändiga utgifter prioriterades bort ur statsbudgeten för att kunna sänka de skadligt höga skatterna på arbete, kunde vi ta bort arbetsgivaravgiften på 31% så skulle lönekostnaden minska med motsvarande belopp, då blir det lite lättare att konkurrera med asiaterna. Men nej, inget händer, i stället så subventionerar vi hushållsnära tjänster (RUT) och byggnadsarbete (ROT). Bort med skiten, ta bort arbetsgivaravgiften, ta bort momsen på arbete och sänk löneskatten till max 20% för alla, men nej.

Vi skulle behöva en riktig företagsledare som statsminister som kunde skära bort allt onödigt fett som generationer av slösaktiga politiker orsakat, men nej det sker inte.

I stället gör Alliansen besparingar på sjukförsäkring och arbetslöshetsförsäkring och struntar i att rusta upp försvaret, några av de absolut viktigaste områdena att finansiera med skattemedel.

Sverige behöver halvera skatteförtrycket och leverera bättre välfärd för pengarna och då måste onödiga utgifter skäras bort.

Betänk att skatteförtrycket bara var 21% av BNP 1950 och då hade vi ett försvar som hette duga. Vad hände? 1968-marxisterna tog över och här är vi nu med mer än dubbelt så högt skatteförtryck och inget försvar.

Sverige kan så mycket bättre.