2010-12-03

Kan Erixon kan väl Segerfeldt

Bloggaren Dick Erixon skramlade ihop pengar, 100 000 kr om jag minns rätt, av sina läsare för några år sedan. Nu behöver Fredrik Segerfeldt hälften, för att skriva en FN-kritisk bok. Spännande.

4 kommentarer:

Larry Lundgren sa...

Aha Sakine, nu har jag lärt mig något viktigt. Jag har sagt att du skulle skriva egen bok fast jag har inte ännua kommit med förslag som gäller inehållet. Men jag ser från gårdagens post att det skulle innebära att jag, som Dick Erixon och nu Fredrik Segerfeldt, måste skramla ihop pengar för att stödja författaren. Unfortunately although I am American (meaning born in the USA, otherwise I am just me) I am not A Rich American. Keep writing and put a caption on the picture telling us exactly (coordinates) where the mountains are in Kurdistan.
Larry

sakine sa...

:-)

Jag skulle nog kunna skriva gratis, bara jag hade en bra idé. Tills vidare blir det korta texter..

Skriv själv?

Ovanliga vantar sa...

Sakine du är 2:a på min Top - 3 -lista just nu inatt över tjejer jag tycker är fantastiska på olika sätt. 1:a Coco och 3:a Anna Lindman Barsk. Den smarta fnissiga är benämningen på dig. Tycker du det stämmer ? Coco får omdömet den galna vackra och Anna får leva med att bli kallad den vänliga nyfikna.

Peter Andersson sa...

har inget med det här inlägget att göra, Sakine, men strålande ledartext om förort o pendeltåg i expressen. Något jag skrev ett inlägg om nu...
http://peterlandersson.blogspot.com/2010/12/om-fororten-innerstaden-och-forsenade.html

/Peter