2008-10-12

Durbankonferensen och reaktionerna

Charlotte skriver en längre bloggpost om reaktionerna efter en text om Durban som jag skrev för några veckor sedan. En ytterligare Durbankonferens är på gång till våren, där inskränkt yttrandefrihet står på agendan. Den tidigare konferensen kännetecknades av en extrem antisionistisk retorik som övergick i rasism riktat mot judar. 
Förvånande är att det är vuxna (män) bloggare som havererar efter krönikan. "Buhuuu Sakine skrev att Mein Kampf delades ut", ungefär. Hör ni allvarligt talat inte hur ni låter? 

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tja en av de vuxna männen vet nog hur han låter då han brukar sitta och spy ur sig diverse "världssanningar" i etern på Radio Tuff 91,4 MHz Tyresö, tillsammans med förintelseföringaren Åke Sandin. Med vilken han brukar åka till Tyskland och forska i "förintelsen av det tyska folket".

Anonym sa...

Vilket givetvis diskvalificerar honom från all vettig debatt.

Hampus Eckerman sa...

Brukar åka? Jag har åkt dit en gång för över 10 år sedan och aldrig forskat i någon "förintelse av det tyska folket". Av det självklara skälet att någon sådan inte har skett eller försökt genomföras.

Anonym sa...

Hampus medarbetare Åke Sandin har länge hållt på med revisionism i sin läbbiga Tyresö-radio (Radio Tuff). När det begav sig polade han med Ahmed Rami och han har smörat för Förintelseförnekaren Robert Faurisson samt medverkat i främlingsfientliga Blå-Gula Frågor.

Det är väl knappast någon som blir förvånad av att Eckerman är en anhängare när man ser vad som står i hans blogg.

Bulten i Bo sa...

Att du inte släpper in mina bloggkommentarer kan jag leva med, men det är väl lite märkligt att du då släpper in anonymt förtal mot Åke Sandin, som inte är inblandad i denna historia!

Anonym sa...

Måste vara jobbigt för dig Bulten att hela tiden känna det tvångsmässiga begäret att urskuldra rasister

Bulten i Bo sa...

adler, det vore nog bättre för den allmäna trovärdigheten hos din blog (Al-hamatzav.org) om du ägnade tid åt att styrka dina påståenden om Åke Sandin och Hampus, alternativt be om ursäkt för att du ljög.

Om Sakine tillåter det så tar jag gärna en debatt med dig om din anklagelse mot mig, men, som sagt, en sak i taget!

Anonym sa...

BiB: När blev du språkrör för Sandin/Eckerman?

Vidare är Al-hamatzav inte "min blogg".

Bulten i Bo sa...

Jag är inget språkrör, är bara mån om att felaktiga uppgifter inte ska spridas på internet.

Byt då signatur så att du inte förväxlas med "Andreas Adler" en rekommendation! I övrigt, hade du inga belägg för dina påståenden så är vi väl klara. För något raderande av felaktiga uppgifter kan man väl inte förvänta sig av Israellobbyn?

Anonym sa...

Att du är oförmögen att hitta fakta och tolka den med förnuft är givetvis ditt problem.

Vidare (igen) har jag mig veterligen vare sig betalat domän eller webhotellavgift åt Al Hamatzav.