2005-06-09

Inför Hultsfred, Kongress och Almedalen

På onsdag drar jag till Hultsfred, det ska bli så jäkla kul. Veckan efter det börjar cykelfärden till Skåne. Sia, Gulan och kanske Sara hakar på. Det blir nog en upplevelse, minst sagt. Veckan efter det kongress -05 och veckan därefter hamnar man på Gotland (Almedalsveckan) och sen två veckor i Turkiet om biljetter fixas snarast. Inte så dåligt planerat för att vara jag.

Nu till lite dagsaktuellt utanför min ego-sfär.

Nationaldagen är över (och JA, jag ville faktiskt se lite lagom firande). Fan. Satt inne och tråkade i stället. Dåligt väder (jihooo då fick i a f hela folket något att prata om).

Andelen unga förtidspensionärer ökar. Med unga menar man också just unga, det handlar om personer mellan sexton och tjugonio år. För två år sedan var det 213000 personer, året efter 22 3000 och nu i år är vi uppe i en siffra på 229000 förtidspensionerade ungdomar. Som vanligt är ungdomar i Västerbotten mest sugna på pensionärsrabatt.

I morse satt Hans Karlsson i morgonsoffan och gjorde bort sig något så fruktansvärt, när han försvarade Byggnads mot en företagarkvinna som hade skrivit under ett ursäkts-brev till Lettland för apornas beteende i vintras.

Tempen höjs på saker och ting. Mail-boxen fylls med konstigheter. Tiden pressar.

Det ska som sagt bli toppen med sommar.

Inga kommentarer: