2005-01-06

Flum och fika på söder

...fika med Erika, en tjej från Sundsvall, numera även från riksbanken. Vi pluggade nationalekonomi ihop och spanade in allt och alla. Sen hade vi Fredrik som fick bra på tentorna och är ute och joggar på Kungsholmen. Förresten, Per, var tog du vägen? Sist vi sågs allihop avslöjade du att du gärna körde doggy-style med gamla rika tanter för tillräckligt med cash. Vi hoppas innerligt att du istället har det gott med flickvännen vars vetelängder smakade såååå gott. Där vi svettades inne på riksbanken på Erikas kontor kurva ner och kurva upp, I och G och Y och C och N och A och T och alla dessa Räntjävlar.

Nåväl. Erika har förvisso konstig uppfattning till RÖKfuckingFÖRBUDET, Telia och liknande, men hon är en skithärlig tjej ändå. Och tack för att du tyckte att jag klippt mig snyggt (bokstavligen klippt, själv...eh). Vi lär ju höras snart igen, om inte annat får du rycka in och rädda mig från alla dessa sinnesstörda byggjobbare.

Annars en lugn dag, jag har inte ens glott på någon repris av Gilmore Girls eller Days of our lives och liknande grotesk despo-enbart i studiesyfte-skitprogram. Det börjar röra sig framåt.

Ciao torsdag!

1 kommentar:

sakine sa...

Vava...Benji? Nä, inte den dära fjårtisskiten. Kom på kurdmanifestation imorgon på plattan kl 13-16 om du hinner, Malm snackar.