2016-03-03

Farväl Västerbotten, hej Västmanland

Byter jobb. Kommer sakna Norran, Skellefteå och Västerbotten mycket. För att inte tala om Mikael Bengtsson som varit min kollega på Norrans ledarredaktion. Samtidigt ska det bli riktigt kul att börja skriva för VLT och lära känna Richard Appelbom (på ledarsidan) och övriga medarbetare.

Dagens Media: Sakine Madon till VLT
Medievärlden: Sakine Madon till VLT
VLT Chefredaktörens blogg: Välkommen Sakine Madon! 
Har också hunnit svara på frågor när P4 Västmanland ringde upp, med viss risk för att bebissonens jollrande hördes i bakgrunden. Hehe.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Har just tittat på UR samtiden - Det nya klassamhället. Vill rikta ett stort tack till dig, inte bara för din insats i den här paneldebatten, utan även i andra sammanhang.
Det jag uppskattar mest är att du tycks totalt prestigelös, vilket känns välkommet i denna tid. Du har ett ödmjukt förhållningssätt som ser till den "vanliga" människan, samt har modet att bryta mönster i debatten, att vara obekväm. Du har en förmåga att ta ner och avdramatisera känsliga frågor och få igång en sansad diskussion. Vi måste ju våga prata med varandra!
Hoppas du fortsätter ditt fina arbete och att du medverkar i fler debatter likt den nämnda även i fortsättningen. Slutligen ett lycka till på ditt nya jobb.
MVH Viktor, Borås

sakine sa...

Hej Viktor, stort tack för den fina kommentaren! Trevlig sommar.