2012-07-10

No comment

11 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vad personen som sökte på dig tillsammans med kinapuffar tänkte på :)

MS sa...

Fem "normala" sökningar, två som har att göra med medverkan i "kontroversiella" debatter och en som försöker utreda om du är singel? What's the fuzz? :)

sakine sa...

Här har man i ett decennium försökt lyfta frågor om studentekonomi, yttrandefrihet, hetslagen, kvotering, jämställdhet, identitetspolitik etc..tycker det är LITE elakt att det inte googlas mer på något sådant;)

Anonym sa...

Jag gillar dig Sakine, men det är för mycket mellanmjölk över dig enligt min åsikt. Du börjar ju bli en del av etablissemanget nu så det är väl bara vad man kan vänta sig. Nermald som alla andra "betydelsefulla" människor och hyllandes det mångkulturella paradiset. Mer invandring, ja men var skall de hitta arbete. No problema vi är väl Liiiberala och har en bra människosyn och vi har råd att bekosta socialbidrag till alla som kommer. Nä jag röstar inte på SD, jag har gett upp, jag röstar på Kalle Anka Partiet medan Sverige sakta sjunker och fartygsorkestern spelar... närmare Gud till dig.

Ursäkta utfallet men jag är trött på floskelSverige och lyssnar inte längre.

Vänligen Mats

sakine sa...

Mats, livet är så kort och Sverige är världens bästa land. Det du kallar "floskla" är helt enkelt en del av mina åsikter.
Trevlig sommar!

Tomas C sa...

Så... frågan vi alla ställer oss.. har du pojkvän? ;-)

sakine sa...

Tomas, HUR kommer det sig att frågan alls existerar undrar jag...döljer den sig bakom "orkar någon person vara ihop med henne??" ;)

Tomas C sa...

Hehhehehe... Ja den frågan finns det nog en och annan som ställer sig. Vi som dock tycker att du har ett attraktivt yttre och ett sjukt skarpt intellekt undrar så klart av en annan anledning.

sakine sa...

Tack i få fall:)

Daniel sa...

"Mats, livet är så kort och Sverige är världens bästa land."
t
Typisk egoism från en liberal, du som liberal vill aveckla nationalstaten Sverige, ja det vill du, försök inte förklara bort det. Ett land med tusentals år av historia uppbyggt med blod, svett och tårar vill ni liberaler aveckla, det är så vidrigt att jag knappt finner ord. Men ni kommer inte att vinna, ni kommer att förlora. Svenskar kommer till slut inse att ett land som steg för steg blir mer otryggt, instabilt och segrerat, orsakat av politiker och propagandanister som du själv, är inget land de kommer att vara stolta över längre, de kommer hata er som förstörde det. Ni har inte sanningen på er sida, ni är de verkligt onda människorna, och det kommer visa sig med tiden.

sakine sa...

Daniel, att jag är liberal, tänk att det provocerar så mycket. Jag vill ingen något ont, och det vill nog inte du heller. Så trappa ner några hekto.