2011-01-25

Dagens ametist
Detta P3-geni förgyllde min morgon. Jag kallas "alibi" för att jag svarar Sverigedemokrater på Twitter. Det gör mig tydligen - märk väl: inte twittrare med svenska namn och svenskt utseende som gör samma sak - enligt henne till utnyttjad. Sistah Ametist sitter hemma och läser igenom gamla konversationer, hon letar och letar, känner hur det kokar inombords och blir tvungen att markera. Hon som är så god och fin och hatar Sverigedemokrater supermycket. Så kommer Sakine och twittersvarar dem. Vafan!

Ingenstans skriver hon vad det är jag har skrivit eller sagt som är förkastligt, sd-aktigt och värt att fördöma. (Naturligtvis inte, eftersom det inte finns något att hitta). Jag påpekade att hon borde skaffa sig ett liv. Då bjussade hon på den sköna kommentaren om att hon aldrig läst något bra av mig. Minsann.

Kaffet på SR verkar det då inte vara något fel på.

19 kommentarer:

Joakim sa...

Haha, jag som trodde att SR predikade att etnicitet inte hade någon betydelse. Det var ju bra att hon förgyllde din morgon, något jag själv misllyckades med :-) kram

Andreas sa...

Sakine, bry dig inte om vad denna bittra och hatiska människa sitter och spyr ur sig.

Hon är bara avundsjuk på att du inte är lika fördomsfull som henne. Är det något du har så är det möjligheten att se the big picture i stället för enbart egna övertygelser.

Du skulle passa bra som demokratiminister till exempel.

Erik E sa...

"... känner hur det kokar inombords och blir tvungen att markera"

Haha, så jäkla träffande! Du är bäst Sakine, åtminstone på Expressen (okej det säger kanske inte så mycket men ändå). Om hon inte läst dig har hon missat något.

sakine sa...

Åh, tackar! Fick via Twitter höra om vänsterdebattörer som råkat ut för samma sak. Sanslöst. Men visst är det ett fascinerande fenomen...

Anonym sa...

Vuxna sakine spelar samma lågsradiespel som hon själv fördömmer genom att hata i sin egen blogg. Vem är vuxen här?

Anonym sa...

Hej Sakine...Ametist är patetisk och saknar total verklighets uppfattning. Hon omger sig själv med fördomsfulla, trånsynta & kriminella HipHopare varje dag och sedan skall prata om moral till andra. Jag känner denna kvinna och vet hur hon hela tiden försöker hitta problematik att klaga på. Ametist behöver ta en titt på Ametist innan hon lägger sin näsa där den inte behövs. Du är en intelligent och påläst kvinna som är medveten att man måste debatera inte ignorera. Saker och ting löser sig inte med att vända ryggen, det därför dem kom in i makten till att börja med. Hade människor tagit tag i SD för 4 år sedan så hade vi aldrig behövt vara där vi är idag.

Kram

Skeåning sa...

Ametist Azordegan, tillskrivs härmed veckans fjortis-beteende.

sakine sa...

:o)

Vill även passa på att tipsa om denna helt utmärkta loggpost: http://viktor.cafe.se/till-sd-eriks-forsvar/

Tomas sa...

Vad orsakar en sån vrede? Obegripligt.

Liz sa...

Ah, härligt! Detta bekräftar alla fördomar jag har om P3 samt rättfärdigar mitt hat mot SR i allmänhet och P3 i synnerhet. Äntligen har jag något konkret att dra upp när jag grälar med min bror i bilen på väg ut till landet för att jag inte vill lyssna på statsfinansierad smörja från en massa självtillräckliga vänsterakademiker :D

Lennart B sa...

Ja vad ska man säga, skaffa sig ett liv, du förgyller min vardag med dina insiktsfulla krönikor

Ola sa...

Ametist och även Sundström är journalistikens vakthundar. Själva har de inte mycket att komma med, men övervakar gärna andra så att man inte säger något olämpligt, diskuterar ett olämpligt ämne, eller pratar med en person som är persona non grata. Eller på något annat vis avviker från (vänster) normen.

Åsiktspoliser är det vardagliga ordet.

Deras makt minskar för varje år som går så bry dig inte.

Anonym sa...

Har aldrig hört talas om Ametist förut. Vem är det? Är det någon man ska lyssna till? Hon verkar inte vara så mycket för diskussion iaf. Ska hon tiga ihjäl SD? Var det inte den lysande strategin som till slut fick in dem i riksdagen? Lämna Ametist i radions sandlåda.

/Xeno

Anonym sa...

Som sagt Sakine, du är en begåvad och intelligent person och borde inte bry dig om vad Ametist tycker. Hon är inte värd det.

/Erik

Anonym sa...

Kvinnlig konflik? hehe

Hursom så är det anmärkningsvärt att en medarbetare på "neutrala" SR som använder sig av sin status ägnar sig att täppa till truten på meningsmotståndare. Amatörmässigt. Men förväntat på SR. De anställer ju bara PKiter. Idag fick SD 8,5% i senaste mätningen. Är det 8,5% SD:are på SR/SVT?

Anonym sa...

Hon visar alla egenskaper som en djupt olycklig individ innehar! Och hon extraknäcker nog åt förföljargruppen Expo, som lusläsare av sidor sen internet startade?

Tina.

Anonym sa...

Vad förväntar man sig av en person som tror sig funnit insikter i hur samhället fungerar genom hiphop-texter. Jag lyssnar faktiskt själv på rap-musik, men jag skulle aldrig vända mig till Promoe och company för att förkovra mig i samhällskunskap. Då läser jag hellre en bok av någon erkänd författare. Ametist är en billig populist. Jag som gillade hennes MTV Freestyle Sessions. But then again, vad kan man förvänta sig av henne? Hon borde hålla sig till sin hiphop-musik.

Pentti sa...

Ja, det måste vara en chock för vissa att världen inte ser ut som den borde göra enligt dem. Att det finns männsikor som kan hålla fler tankar i huvudet samtidigt.

Anonym sa...

Sebbe som skriver "underklassmusik" bär på en Huboltklocka i UG. Den kostar 200 000 kronor. (två hundra tusen)

Sebbe i UG
https://www.youtube.com/watch?v=mWqF4FqmXto&feature=youtu.be

Klockan
http://www.uret.se/hublot-big-bang-red-gold-41-mm-p-4064.html