2010-09-18

Demokrati med skönhetsfläckar

Dagens Expressen-spalt.

Spännande ska det bli i morgon, jag kommenterar det preliminära valresultatet efter kl 21 på TV4. Titta gärna!

6 kommentarer:

Martin sa...

Sakine

Känns det som om din kritik av medias censur av invandringsproblematiken och regeringens misslyckade integrationspolitik är något man borde ta lärdom av idag? Man kanske borde tagit debatten med SD på ett helt annat sätt än vad man har gjort med facit i hand?

Anonym sa...

Ja, det känns som de etablerade partierna har krattat manegen för SD. De har fått oumbärlig hjälp från media. Om man ska vara rättvis så har faktiskt Sahlin, Ullenhag och Malm symboliskt ställt upp i debatt med SD innan de ens fått något mandat i riksdagen. Man säger att man misslyckats med integrationen men sen händer inget. Man får lätt bilden av att i Sverige kan man stoppa invandringen eller stoppa huvudet i sanden. Nåt mellanting verkar inte finnas. Bara i andra länder.

/Xeno

Ovanliga vantar sa...

Sakine du är valrörelsens snyggaste tjej och smartaste

Ovanliga vantar sa...

Läste din twitter nyss att folk klagade på din röst och dialekt. Men herregud jag tycker ju du har fantastisk röst och dialekt mm. Anna Pohjanen däremot är lite jobbig att lyssna på. Jag är från Skåne och hade gärna gärna fikat med dig en dag. Är du polare med Dilsa? Ni 2 är mina favoriter. Hoppas på nyval så jag får se mycket mer av dig.

Anonym Hamster sa...

Jag trodde alla journalister var obalanserade och otrovärdiga.
Det jag har sett, hört och läst av dig hittils är något helt annat!
Fortsätt såhär!!! :o)
Mvh Joakim

Ovanliga vantar sa...

Du Sakine, jag har ju bara läst några få twitterinlägg av dej och endast detta blogginlägget och jag vet att jag har udda smak och blir förvånad när någon precis som jag tycker du är det snyggaste. Jag twittrar på @sjuktju. Att hitta dej Känns lite som att ha hittat en bra bok som helt plötsligt 20 år senare ska läsas av hela världen dvs Det gröna huset av Vargas Llosa. Jag hoppas och tror du undviker ev medverkande i kändisdjunglen.