2006-09-01

I går fikade jag med Klara Grette

Hon är ju bara för ball, Klara (hennes blogg). Ja, det är hon som var med i "Topkandidaterna" på Svt, programmet som osynliga Petter kammade hem i våras. Högerqueer. Livsstilsliberal & samtidigt höger i ekonomi. Precis som jag. Vi satt och hetsade mot snällhetsen ganska länge. Vi hetsade mot politiker, mot högerkufar och mot vänsterkufar. Om ni inte har fått upp ögonen för henne är det dags nu. & vem vet, hon kommer kanske tillbaks i rutan.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker Klara var klart bäst i Toppkandidaterna. Hon fick mig att tänka till och jag gillar det!

http://felira.blogspot.com/2006/03/tager-du-anna-lisa-och-berit-till-dina.html

sakine sa...

Maria, samma här.

Jonas, jomen absolut. Kufigare kufigast. Jag har bara inte skjortan knäppt upp till hakspetsen. Det går en magisk gräns mellan oss kufar som just avgörs där.

Vasserman sa...

Livsstilsliberal & samtidigt höger i ekonomi. Precis som jag.

Låter som om du är inte helt säker att det hör ihop på ett naturligt sätt. Men om man inte vill att Staten/"samhället" sticker sin nästa i ens säng, är det inte helt naturligt att den även ska hålla sig borta från ens fickor?

sakine sa...

Utkast, jag håller ju med dig helt. Dessvärre följer inte vanliga (statssocialiserade) medborgare den principen. Svenskar är gärna livsstilsliberaler i mångt och mycket - men låååångt från ekonomiska liberaler.

Kungen, visst borde Klara ha vunnit. Fattar inte vad det var för övriga jnsar de hade dragit in i programmet...

Tobias Struck sa...

Sakine. Ja, hon verkar häftig. Jag var inne på hennes blogg. Det är coolt att hon skriver på sitt eget, litet Joyce-aktiga sätt. Och hennes andliga-biologiska universum är fascinerande, väldigt suggestivt. Det förde mig tillbaka till queer-upplevelser, som jag har haft själv. Jag hoppas bara att ni hetsade litet mot högerkufen Struck. Det skulle smickra mig.

Anders Wallner sa...

Klara är cool. Men dålig på att komma i tid. :)

sakine sa...

Hehe...kul att det finns fler i Klaras fan club.

Jonas, bra! Skaffa dig igen.