2005-04-14

EU och Black Nogger

...det är bäddat för trubbel när man som domare velar med armarna eller pipan, det vet alla fotbollsdomare efter sin första match på plan där du ensam har en unik klädsel. Fortsätter du som en mes förstör du för alla. Varken du eller spelarna kommer att tycka att det är kul, och er kärlek för fotbollen kommer att blåsa bort.

EU velar, krånglar och mesar. Sen försöker man hjärntvätta. Vilket misslyckas. Hör bara fransmän, de är som norrlänningar. Istället för att säga "den som inte vill, bye-bye. Ångrar ni er får ni snällt stå i kö som Turkiet & Co", så fjantar man sig. Mesigt. EUROPEISKT.

Jahaja.

Annars händer inte så mycket. Jo! Black Nogger är en ny glass. som vanligt dyker en fjolla upp och anklagar GB för rasism. Men gnällkärringar, ta och förbjud Vit Magnum också i så fall.

Ska till Vårby ikväll och snacka politik med ungdomar och boende i området. Fasen vad skoj. Berättar mer en annan gång. Nu är det snart dags att smita från jobbet. Städerskan fick en blomma från oss idag, hon såg jättejättejätteglad ut.

Ciao.

Inga kommentarer: