2007-03-29

INTE lika god som Nogger BLack
Men ganska god. Den funkar.

12 kommentarer:

Anders Wallner sa...

Jag vet. Men skönt att den äntligen har kommit så man slipper åka över till Köpenhamn för att äta glass.

sakine sa...

Jaaa...men jag kommer verkligen att sakna saltlakritsklumpen i Nogger B.

Lakritsöverdraget på Pepe är bra, men resten av glassen sådär. Och så bör man vara ganska hungrig om man ska palla hela. Nogger passade ju alla tillfällen.

I övrigt gillar jag isglassarna bäst.

Blogge Bloggelito sa...

Jag citerar mig själv:

"Pepe är ett öknamn för José. Det tycks som att GB vill driva med de sydamerikanska plantageägare man suger ut för att sälja dyra och onyttiga glassar, eftersom Pepe också är ett skällsord för någon som är obildad eller tillhör arbetarklassen. På Kuba kallas oäkta barn för Pepe. Att glassen dessutom är svart förbättrar knappast saken! Klar sverkning, det här är inte en glass som är lämplig för vare sig barn eller vuxna. Lärde man sig ingenting av Nogger-debaclet?"

Maria Byström sa...

... men inget slår lakritspucken ;-)

Tobias Struck sa...

Alla tjejer gillar negerkuk (ja, utom de som gillar negerfitta, då). Varför inte döpa en glass till "negerkuk" och få hela den där censuren av uttryck ur världen en gång för alla? Kjoltygen skulle ju springa ned glasskioskerna för att få suga. Inte en chans i världen att PK-maffian skulle kunna knuffa tillbaka den liberaliseringen av marknaden.

sakine sa...

Tobias. Har din fru lämnat dig?

Tobias Struck sa...

Hon är min fästmö och vi skall gifta oss i vår. Poängen är att det inte skall finnas någon censur på uttryck i en liberal demokrati. Men varför skulle inte min tjej gilla negerkuk bara för att hon föredrar min kuk och väljer trohet? Är det något fel i att gilla negerkuk, något smutsigt? Nej, jag berättade för en kompis från Kamerun att alla svenska hetero-tjejer drömmer om negerkuk, då blev han ju jätteglad naturligtvis, det är ju en stark konkurrensfördel!

Anonym sa...

Tjena!

GB är nog allt "kryptonassar". Vi har ju sk "klassiker" som 88 samt glassbåten, med brunt överdrag, dra era egna slutsatser!

Tobias Struck sa...

Werthers original är öppet nazistiska: Hur skall vi annars tolka deras logga med en alpby i fonden och två kannor grädde som stjälps mot varandra? Vitt skall bara blandas med vitt i den lilla jävla ariska alpbyn. YOU MAKE ME SICK!

Anonym sa...

Struck!

Gör mänskligheten en tjänst (du är skyldig oss detta) gå och dränk dig, jg menar det gör det nu!!

Tobias Struck sa...

Anonym!

Gör inte mänskligheten några tjänster. Det kommer bara att bli fel. Jag var allvarlig med analysen av Werthers original. Därmed inte sagt att jag vill förbjuda karamellen.

Fega, infantila, anonyma kommenterare borde dock förbjudas...

Johan K sa...

Hejsan Tobias!

Även om jag kanske inte delar alla dina synpunkter och tankar är vi rörande överens om att dessa "Anonyma" strandraggare torde bestraffas med livstidshalshuggning!

Jag får väl bojkotta Werthers, eller ringa AFA!