2008-02-23

I dag blir jag gubbe

28 år. Tänkte ta gott om foton ikväll, bloggar därför i morgon.

Så här skrev jag för två år sedan.

Och för ett år sedan.

Inläggen blir kortare och kortare. Livet blir roligare och roligare.

2008-02-15

Stort grattis

Svd. Så bra skribenter växer inte på träd.

2008-02-11

Särskrivningar

Glömde helt bort. Så här i efterhand: det är så roligt att så många läsare engagerar sig mot särskrivningar. De flesta kvinnor.

I övrigt: Tänkte spana in klass 9 A, den där klassen som fick superlärare för att höja kunskapsnivån bland eleverna.

Jag fyller snart 28 och längtar till våren. Fick ont i en muskel efter styrketräning och har segat i några dagar. Det är så förjävligt.

Jobbet rullar på.

2008-02-05

Ha ha ha!

Det här är så roligt att jag måste blogga. Tydligen har även Schyffert fått "Steffos" mejl. Jag fick följande underbara rader på jobbmejlen - av "Steffo" som jag har tväffat två gånger i samband med Tv4:as nyhetspanel - häromdagen:

Hej!

Jag läser med stort intresse debattsidan varje dag. Och den där, till synes, anspråkslösa sidan väcker känslor i mig som jag inte trodde fanns. Små. små känslor som knackar mig på insidan av bröstet. Växer till. Blir stora. Vill ut. Aggressioner. Vrede. Glädje. Åtrå. Lust.

Kort sagt - jag börjar känna mig sugen på att ge mig in i hetluften igen.
Väcka debatt.

Har några olika funderingar på ämnen, som jag gärna skulle bolla med dig innan vi kör. Växthuseffekten, till exempel. Eller det här onödiga våldet på gatorna. Fy fan, säger jag, för gatuvåldet. Och AIDS. Denna vidriga sjukdom. (som visserligen löser överbefolkningen, men som ändå är just vidrig.)

Vad säger du?

Bästa hälsningar

Steffo Törnquist, TV4

-----------------------------------------

Jag svarade artigt på det smått poetiska och märkliga mejlet:

Hej
Roligt att höra att du läser debattsidan och att du har lust att debattera!
Alla ämnen du tar upp är intressanta. Kanske kan vi prata en stund på telefon i morgon? Ge mig gärna ett nummer jag kan nå dig på.

----------------------------------------

Inget svar kom! Jag berättade för pv om att "Den där Steffo på 4:an skickade ett wierd mejl...han vill tydligen skriva på debattsidan....jag vet inte riktigt om vad". Men i dag kom mejl från Calle Schulman som förklarade skämtet. Mitt svar:

Hahaha!!!

2008-02-03

Mycket att göra

Jag har alltså börjat jobba med debattsidan. Men jag har inte släppt tanken på att ta körkort & söka till Polishögskolan. Dessutom vill jag jobba med Pr så småningom.

Tre liv hade räckt.

Trevlig vinter/vår! Jag kommer inte att ha tid för flitigt bloggande på ett tag.