2005-02-21

Stockholmare att lita på

LUF-Storstockholm hade årsmöte i helgen; bara finfina beslut. Vi är emot rökförbudet, flum om integration, kvinnoförbund och liknande tramsigheter. Yes.

Men vilken virrpanna man har varit hela helgen. Både under och efter förhandlingar. Ingen exemplarisk FS-tant här inte. Det var kanske värst för de stackars efterfestarna. Hjulade in i någons revben och hällde ut X antal drinkar, flamsade på i korridorer.

Vet inte vem jag ska skylla på, åldern kanske? Två dagar kvar ;-)

2005-02-13

Köpa säng

...eller ens planera inköp av säng är förjävligt. Medar, vadå liksom, vafan är det och varför ingår det inte? Snöstorm, springa omkring mellan olika varuhus och kundparkeringar. Käket på IKEA är dock billigt, två personer mättade för 30:-.

Bussen från Skärholmen inställd, stod och frös i mer än en halvtimme tjatandes med en norrländsk tjej och en tunisisk man.

Så var min första lediga dag på evigheter förbrukad. Jag fick åtminstone sova till 11.

Veckan som kommer: allahjärtansdag på måndag (ganska dissat för egen del) krönika på onsdag, jobba sent onsdag, fika med Erika på torsdag och lugn fredag. Helgen: LUF-Stockholms årsmöte.

Grön signal: GP:s doktorshatt i Örebro i förra veckan.
Röd signal: VÄDRET och kärringar som inte tycker att statsvetare ska använda svordomar.

2005-02-02

Vinterkyla BORT

...så j-a trött på kylan, mår piss. Tappar bort vantar och mössa dagligen. Vadå, jag hinner knappt läsa klart båda morgontidningarna på väg till jobbet (tar 6 minuter) och när man springer ut i sista sekund händer det att saker blir kvar på sätet när dörrarna stängs och äckligt stank pyser ut. Har hört att det är något medel för tågdörrarna. Hatar den lukten, förstör hela dagen.

Meningslöshet. Alla gnäller och klagar. Stress. Och på UL och KomRix i helgen: folk drog i en från olika håll, när man hade lust att gömma sig. Vara ensam i ett mörkt rum. Blä. Men Ekis Europe United var klart höjdpunkten.

Ähmen valet i Irak gick bra, det är viktigt. På torsdag ska jag vara med i någon tidning och kommentera det (tillsammans med Ali Esbati). Och snart händer roliga saker igen. Roliga texter och roliga människor. Födelsedagar.

Söndag åks det till Göteborg. Ska bli skoj att tala på deras årsmöte.

Sista klagan för idag: ska in till jobbet igen och jobba sent. Höra folkpartister diskutera enkilda avloppsystem och komposteringstaxor. Yiha.