2005-10-04

TV3, vilka lirare

...kolla in länken om Birgitta och "Under Cover".

Typiskt! Min vanliga otur...

Hmm. Nu är jag lite kluven: should I, or should I not?

De har försäkrat mig om att inga överaskningar kommer att ploppa upp, men...hm.

Well, gör de bort sig igen lär de få mer sugig publicitet. Frågan är hur de ens kom på tanken att lura folk från första början..?

Btw var programledaren (den där blonda från VR) inte särksilt bra. Inte undra på att de är desperata efter saker som hottar upp programmet.

6 kommentarer:

louisep sa...

Ärligt talat tycker jag det låter oseriöst och en smula ohederligt mot de som deltar.

sakine sa...

louse: ja, visst verkar det asmysko! Men jag har pratat igenom en del med dem idag, och skulle de mot förmodan göra något som jag inte gillar - då jävlar.

De har inget att vinna på det och har lovat att hålla sig till vissa frågor, samt att inte komma med några överaskningar (mer än grymma kakor, eventuellt).

Hrm. fredrik: du skulle ju strippa utan problem! Vetefan om man ska lyssna på dej ;-)

Min kommunistiske polare här på arbetsrummet är tveksam. "Om du känner att du har ngt vettigt att säga, tjaaa...kanske".

sakine sa...

...jag får i vanlig ordning lita på mitt eget omdöme. Och nu när jag har sovit på saken är det klart att jag ska chansa. I värsta fall får jag hoppas att inte allt för många glor på just det avsnittet ;o)

Gringofolksen? Nje. Det är på lördag. Mitt pass har ändrats lite: jag får 3 (hade räckt med 1 el. 2) andra debattörer också. Tillsammans blir vi:

1. En gringo
2. En folkpartist
3. En sosse
4. En liberal

Värstingpasset! Don´t miss.

Fredrik Lindholm sa...

Där dog den gnutta aktning jag hade kvar för Olsson. Hon kan slicka kommuniströv i sina hyllningar till Vagina Grande, men hon kan inte möta sina fiender när de visar sina ansikten.

Ett argument mot att inte delta är att nationalsocialisten ges legitimitet, men å andra sidan var det ett utmärkt tillfälle att de som tjänar på sådana debatter är sossarna som slipper uppmärksamhet.

Hursom helst så ses vi på debatten och så ett Hell Seger åt CRB som med en tidningssida lyckas med mer än vad nationalsocialisterna misslyckats med i 20 år.

sakine sa...

Lindholm, du ser alltid det man minst anar. Wow.

Så att bli ditlurad var visst inte intressant alls?

sakine sa...

USCH.

Nedräkning: 1h 30 min kvar.

De LÄR klippa och klistra så att man låter helt utflippad. Börjar ångra mig i snabb hastighet.
damdamdamdamdamdamdamdam *hajen-toner*